Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından Pokemon paylaşımı geldi

Furkan Güler 28.08.2018 - 16:42
Seni seçtim cimbom!

Ülkemizin en büyük spor kulüplerinden bir tanesi olan Galatasaray, geride bıraktığımız akşam ligin sonuncu takımı (puan durumuna göre şu anda öyle) Alanyaspor karşısında ezici bir üstünlük kurdu. 6-0'lık skorla evine dönen Galatasaray futbol takımını bir kenara bıraktığımızda da kulübün resmi Twitter sayfasından oldukça ilginç bir paylaşım yapıldı.

Anime dünyasının global anlamda en çok izlenen serilerinden bir tanesi olan Pokemon, Galatasaray'ın Twitter sayfasına konuk oldu. Maçın hakemleri maç için iki dakikalık uzatma kararı verince takımın sosyal medya sorumlusu, Pokemon serisinin ana karakteri Ash Ketchum'un zafer işaretini Twitter üzerinden paylaştı.

Galatasaray'ın Twitter hesabından Pokemon'lu paylaşım geldi

Anlaşılan ülkemizde vakti zamanında bir fenomen haline gelen Pokemon'un etkileri yıllar sonra bile sürmeye devam ediyor. Diğer bir yandan ülkemiz insanlarının yoğun olarak takip ettiği adreslerde böyle paylaşımlar görmek bizleri sevindiriyor. Ayrıca Galatasaray kulübünün sosyal medya sorumlusunu internet kitlesinin neleri beğenebileceğini iyi bildiğinden tebrik etmek gerekli.

Şu anda ligde lider olan Galatasaray Spor Kulübü ve diğer spor kulüplerine başarılar diliyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
burnas
burnas 28.08.2018 20:21
Başlığınızın altındaki fotoğrafta çok güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Galatasaray'dan Pokemon paylaşımı geldi
İlginizi Çekebilir