Yapımcısına göre Gambit filmi romantik komedi türünde olacakmış

Ersin Kılıç 28.09.2018 - 10:48
Ümitlerimi kırdın, hayallerimi yıktın..

Tam anlamıyla bir yılan hikayesine dönen Gambit filmi için bugün oldukça ilginç ve bir o kadar da üzücü bir haber ortaya çıktı. Filmin yapımcısına göre henüz çekimleri bile başlamayan Gambit filmi romantik komedi türünde olacak.

Gambit filminden üzücü bir haber geldi

Son olarak 2019 yılında çekimlerine başlanacağı belirtilen Gambit filmi üzerindeki belirsizlik devam ediyor. Fox'un Marvel ile anlaşma sağlamasını bir kenara bırakacak olursak filmin hala yönetmenliğini kimin yapacağı bile belli değil. Daha önce ismi açıklanan Gore Verbinski, 20th Century Fox ile yollarını ayırarak Gambit filminin yönetmenliğinden ayrılmıştı. Tüm bu kötü gidişatın üzerine yapılan yeni açıklamalar ise film ile ilgili beklentilerimizi iyice düşürdü.

Dark Phoenix filminin de senaryo yazarlarından biri olan ve Gambit filminin yapımcılığını üstlenen Simon Kinberg "Deadpool diyaloğa dayalı ve yetişkin damgası yiyen bir komedi, Logan bir western ve New Mutant bir korku filmi ise Gambit için de bir romantik komedi filmi diyebiliriz." sözlerini sarf etmiş. Simon Kinberg, bu sözlerine rağmen "Biliyorsunuz, western ve romantik komedi benzetmelerini yaparken aslında yüzeysel konuşuyorum. Sonuçta Logan kovboy filmlerinde olduğu gibi öğle vaktinde silahşörlük yapmıyor. Yani Gambit filminde romantik, komedi ve seks üzerine bir karışım olacak.Tüm bunlara rağmen yine de kahraman ve kötü adamların olduğu bir süper kahraman filmi." diyerek olayı biraz daha yumuşatmayı başarmış. 

Chaning Tatum'u Gambit oalrak izleyeceğimiz filmin gösterim tarihi ise hala belli değil.

Gambit filmi romantik komedi türünde olacakmış

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2018 08:35
İkinci bir ff faciası yolda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2018 11:24
Bu tatum zaten Magic Mike olmuştu aynı hikaye aq
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gambit filmi romantik komedi türünde olacakmış
İlginizi Çekebilir