Game Awards'da Elden Ring'i sabote eden genç tutuklandı

Murat Oktay 9.12.2022 - 13:47
Firmayla hiç ilginiz olmadan sahneye ödül almak için çıkıp bir de konuşma yaptınız mı? Sonucunda tutuklanmayı göze alıyorsanız yapın.

The Game Awards töreni dün gece gerçekleştirildi. FromSoftware'in oyunu Elden Ring 2022'nin En İyi Oyunu ödülünü kazandı. Sahneye çıkan oyun direktörü Hidetaka Miyazaki ve geliştirici ekibe sonradan katılan, töreni sabote etmeye yönelik, ziyaretçiler arasından katılan bir kişi de vardı.

Game Awards'da Elden Ring'i şakalayan genç tutuklandı

Elden Ring'i şakalayan genç tutuklandı

Hidetaka Miyazaki'nin teşekkür konuşmasının ardından mikrofonu Keighley'e geri verirken ekibin dışındaki çocuk mikrofonu alıp "Çok hızlı bir şekilde herkese teşekkür etmek ve istediğimi düşündüğümü söylemek istiyorum. Bu ödülü ıslah edilmiş ortodoks hahamı Bill Clinton'a aday göstermek istiyorum. Herkese teşekkürler." şeklinde bir açıklama yaptı.

Videoyu dikkalice izlediğinizde seyircilerin arasından gruba katılan genci göreceksiniz. Konuşmasına başladığı anda görevlilerin hemen yandan girerek ona müdahale etmek istemesine rağmen, genç istediği her şeyi söylemişti. Yayın ekibi ve seyirciler arasında şaşkınlık yaratan bu durum bir süre görüntülerin nasıl akması gerektiğine kadar veremediklerinden anlaşılıyor. Normalde konuşmacıya odaklanan kamera o anda ana solana dönüyor ve sonra tekrar konuşmacıya odaklanıyor. Bu durum 13 saniye kadar sürse de etkileri uzun süre konuşulacaktır.

Törenin hemen ardından bir açıklama yapan Keighley, bunu yapan kişinin tutuklandığı bilgisini verdi.

Eğer görüntülerde gencin ekibe katıldığı anı fark edemediyseniz 15-16. saniyeye daha dikkatli bakın. Ekranın ortasında görünüyor ve alkışlayarak gruba doğru ilerliyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 17:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2022 16:13
O çocuk Kratos u canlandıran abinin yanında oturuyodu program boyunca. Çoğu kişi onu Atreus u canlandıran çocuk sanmıştı. Sahnede görünce herkes bi şaşırdı anlam veremedi. Sonra trollüğünü yapınca belli oldu. Keşke merlindeki troll yorumyapıp, bize hakaret eden sony fanboyu çocuklarda tutuklansa
MK Okuru
MK Okuru 11.12.2022 16:57
Ne sony düşmanligiymis arkadaş. Adam nefret kusmuş.
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2022 23:24
Senin şu şey yaptığın arkadaşın numarasını atabilir misin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Odoakr
Odoakr 11.12.2022 13:33
hepsi reklam! kamera bile bile o çocuğu çekiyor önceden! bu kadar aptalmı orginizasyonu yapanlar! kimin kim olduğunu bilmeyecekler he! külahıma anlat! hepsi ilgi çekmek için!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2022 20:33
Santa monica ekibi from software'i trollemiş olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2022 17:17
elden ring yılın oyunu kardeşim fazlasıyla hak etti bu kadar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game Awards'da Elden Ring'i sabote eden genç tutuklandı
İlginizi Çekebilir