Game Boy Oyunları, Nintendo Switch Online'a Eklenecek

Merlinin Kazanı 1.12.2020 - 15:14
Yeni bir söylentiye göre, Nintendo Switch Online çok yakında Game Boy oyunları ile kütüphanesini oldukça genişletecek.

Eğer söylenti doğruysa, bugün ilerleyen saatlerde Nintendo, Nintendo Switch Online'ın Game Boy oyunlarıyla genişlediğini açıklayacak. Şu anda, servis yalnızca SNES ve NES oyunları sunuyor, bu da Game Boy veya Nintendo 64'ün bir sonraki mantıklı adım olduğu anlamına geliyor. Nintendo Switch Online'a eklenen Game Boy oyunları kadar açık bir iddiaya koymak çok dikkate değer değil, ancak bunun diğer nesilde olan konsolları da kapsaması için bir adım olarak düşünebiliriz.

Game Boy Oyunları İle Nintendo Switch Online Çok Genişleyecek

Her ne kadar söylentiler çok zaman asılsız çıksa da bu tarz söylemler, firmaların bir sonraki adımları için yol gösterici olmaktadır. Elbette bu söylentiler de bizlerin ağzının suyunu akıtan, aylarca beklememizi hatta konuşmamızı sağlayan gerçekler arasında oluyor ve bu da markanın değerine değer katmakta. Bununla birlikte, söylentinin sahte olduğunu gösteren bir işarete de sahip değil. Söylenti, yalnızca anonimliğin arkasına saklanmakla kalmayan, aynı zamanda iddialarını destekleyecek bir sicili olmayan anonim bir Reset Era kullanıcısı tarafından atılmış.

Bunları şimdilik çok kafanıza takmayın, zira hiçbir noktası resmi değil. Neyse ki doğruluğunu görebilmek için çok uzun süre beklememize gerek yok. Gün içersinde açıklanmazsa zaten denizde kaybolan yalanlardan biri olacak. Nintendo tarafından da konuya dair bir açıklama ya da yalanlama henüz gelmiş değil.

Game Boy Oyunları, Nintendo Switch Online'a Eklenecek

Nintendo Switch Online Özellikleri

Çevrimiçi oyun ve Nintendo Switch Online uygulaması

Nintendo Switch Online hizmeti, Nintendo Switch sahiplerinin Splatoon 2, ARMS ve Mario Kart 8 Deluxe gibi uyumlu oyunlarda çevrimiçi oyun oynamasını sağlar. 13 yaşın üzerindeki Nintendo Switch Online üyeleri, oyun davetiyeleri göndermek ve Splatoon 2 gibi uyumlu oyunlar için sesli sohbete katılmak için Nintendo Switch Online uygulamasına da erişebilir.

Nintendo Eğlence Sistemi - Nintendo Switch Online

Üyeler, ücretli Nintendo Switch Online üyeliğinin bir parçası olarak eklenen çevrimiçi oyunla birlikte büyüyen NES oyunları kitaplığının keyfini çıkarabilir. Nintendo Switch Online akıllı cihaz uygulamasıyla oyun oturumlarınız sırasında sesli sohbet de yapabilirsiniz. Hizmet, düzenli olarak eklenen yeni oyunlarla birlikte başlangıçta 20 oyunu içerir.

Oyunlarınızı Buluta Kayıt Edebilirsiniz

Nintendo Switch Online üyeliğine sahip oyuncular, uyumlu oyunlar için oyun verilerini çevrimiçi olarak kaydedebilir. Verilerin kaydedilmesi Nintendo Hesabınıza bağlıdır, böylece herhangi bir Nintendo Switch konsolundan oturum açıp kaydettiğiniz verileri indirerek bunlara erişebilirsiniz.

Üyelere Özel Teklifler

Avrupa'daki Nintendo Switch Online üyeleri, Nintendo Switch'te Nintendo Switch Online oyunları - Nintendo Entertainment System ile kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış NES denetleyicileri satın alma seçeneği gibi özel tekliflere erişebilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2020 07:56
En pahalı oyunlar her zaman nintendo oyunları. Bi cacık biliyorlarsa onu düzeltsinler. Ayrıca bu ahmak üyeliği alıyoruz ancak bir halta yaramıyor. Her ay en azından plus gibi oyun versin. 1 oyuna da razıyız. Exclusivelerinden olmasa da olur. Maksat birşey versin imansızlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game Boy Oyunları, Nintendo Switch Online'a Eklenecek
İlginizi Çekebilir