Game Dev Tycoon, Nintendo Switch'e geliyor

Özgür Deveci 26.08.2020 - 13:04
Greenheart Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan iş simülasyon oyunu Game Dev Tycoon, Nintendo Switch platformuna geliyor.

Geliştirici Greenheart Games, iş simülasyonu oyunu Game Dev Tycoon'un Nintendo Switch için yayınlanacağını duyurdu. 8 Ekim 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek oyunun çapraz platform kayıt desteği sayesinde diğer platformlardan mevcut kayıtlarınızı Switch'e aktarılabileceksiniz.

Oyunu Android, iOS ve PC'de oynamış biri olarak, bir daha Switch üzerinde oynayacağımdan henüz emin değilim. Oyunun Switch sürümü çapraz kaydetmeyi destekliyor, ancak bu oyunun olmazsa olmazlarından mod desteğinin Nintendo cephesine gelip gelmeyeceği tam olarak belli değil. Modlar olmadan, bu oyunu oynamak beni pek cezbetmiyor. Ama oyunu henüz deneyim etmediyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Zira Switch'in dokunmatik ekranı ve kontrolcüleri ile oldukça keyifli olacağını düşünüyorum.

Game Dev Tycoon, Nintendo Switch'e geliyor

Game Dev Tycoon, 8 Ekim'de Switch'te

Game Dev Tycoon'da, 80'li yıllarda kendine ait bir video oyunları şirketi kurarak oyun endüstrisi tarihini tekrar yaşatabilirsin. Çok satan oyunlar yarat. Yeni teknolojiler araştır ve yeni oyun türleri icat et. Pazarın lideri ol ve tüm dünyadan hayranların olsun.

Özellikler

80'lerde başla - Macerana 80'lerin küçük bir garaj ofisinde başla. İlk basit oyunlarını geliştirirken el-yapımı bölüm tasarımlarının keyfini çıkar. Tecrübe kazan, yeni seçenekleri aç ve ilk oyun motorunu yarat.

Kendi tarzında oyunlar yarat - Game Dev Tycoon'da geliştirme esnasında aldığın kararlar çok önemlidir. Hangi alanlara odaklanacağına karar ver. Oyunun mekaniğini mi geliştirmelisin yoksa görevlere mi odaklanmalısın? Bu kararlar oyununun başarısında büyük bir etkiye sahip olacaktır.

Şirketini büyüt - Birkaç tane oyun çıkardığında artık kendine ofisine taşınabilir ve dünya çapında bir geliştirme ekibi oluşturabilirsin. Personel al, onları eğit ve yeni seçenekleri aç.

Daha büyük ve karmaşık oyunlar yap - Tecrübe ve iyi bir ekiple daha büyük, daha karmaşık oyunlar çıkarabilirsin. Daha büyük oyunlar yeni zorluklar getirecek ve popüler oyunlar çıkarabilmek için ekibini iyi yönetmen gerekecek.

Game Dev Tycoon, 8 Ekim 2020 tarihinde Nintendo Switch için yayınlanacak. Ancak o zamana kadar beklemek istemiyorsanız hali hazırda Android, iOS ve PC platformlarında deneyim edebilirsiniz. Son olarak oyunun Switch sürümü için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game Dev Tycoon, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir