Game Informer kapağını bu sefer de Metro Exodus süslüyor

Ersin Kılıç 7.02.2018 - 10:21
Oyun hakkında yeni bilgiler geliyor

Metro Exodus serinin diğer oyunlarında olduğu gibi bizleri bir kez daha kıyamet sonrası bir dünyanın ortasına bırakacak. Bu konuda en başarılı olan serilerden biri olan Metro'nun bu yeni oyununda bu kez çok daha farklı bir dünya ile karşılaşacağız. İşte merakla beklenen Metro Exodus'un yeni bilgileri Game Informer tarafından müjdelendi.

Metro Exodus için yeni bilgiler geliyor

Derginin Mart sayısının kapağını Metro Exodus süslemiş ve bu sayıda oyun ile ilgili önemli bilgilerin açıklığa kavuşacağı da belirtilmiş. Tabi bu kapak hikayesi ile birlikte oyunun kısa bir söyleşi videosu da yayınlandı. Bu videoda oyuna ait bazı yeni sahnelere yer verildiği gibi her bölgenin oldukça farklı bir atmosfere sahip olacağı gibi ufak bilgiler de serpiştirilmiş.

Metro Exodus'ta yer altı bölümleri dışında açık dünya sunan alanlar olacağı da belirtilmişti. Oyunun bu yeni dinamiği yayınlanan kapak görselinde de kendisine yer bulmuş. Serinin eski oyunlarında olduğu gibi Artyom karakterini yönlendireceğimiz Metro Exodus'un çıkış tarihi henüz belli değil. Oyunun bu sene içerisinde çıkması bekleniyor.

Game Informer kapağını bu sefer de Metro Exodus süslüyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game Informer kapağını bu sefer de Metro Exodus süslüyor
İlginizi Çekebilir