Days Gone, Game Informer'ın Haziran ayı kapağını süsledi

Ersin Kılıç 9.05.2018 - 10:04
Days Gone için yeni bilgiler geliyor

Days Gone şu anda Playstation 4 için çıkacak en önemli oyunlardan bir tanesi. Özellikle E3 fuarında yapılan sunumu ile hala hafızalarda tazeliğini koruyan Days Gone için uzun süredir bir haber ile karşılaşmıyorduk. İşte bu sessizliği Game Informer dergisi bozdu ve oyun hakkında yeni detaylar vereceklerini açıkladılar.

Days Gone hakkında yeni bilgi ve videolar geliyor

Derginin Haziran ayı kapağını da süsleyecek olan Days Gone için kısa bir video da yayınlandı. Geleneğini bozmayan Game Informer dergisi her zaman olduğu gibi kapağını süsleyen oyunun yapım ekibini ziyaret etmiş ve oradan yeni bilgiler edinmeyi başarmış. Yani Haziran ayı ile birlikte hem E3 2018 hem de Game Informer dergisinde oyun ile ilgili yeni bilgilere kavuşacağız.

Yayınlanan bu kısa videoda yapım ekibinden birçok isme yer verilmiş. Ekranda daha fazla düşmanın olmasının istenmesi bir tarafa dursun oyun hakkında daha fazla şey göstermek istediklerini de belirtmişler. Ayrıca bu videoda oyunun arayüz detaylarını da net bir şekilde görüyoruz. Henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun bu videosuna ve dergi kapağına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Game Informer kapağını süsleyen Days Gone'dan yeni video geldi

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2018 17:21
ooooo.daha oyun cıkmadan downgrade'leri yemiş.Ama helal en azından ubisoft gibi,"işde oyun bu!" deyip finalde kazıklamıyorlar.Neyse onu göstermişler.Sevdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 11:25
ya bu adamlara üzülüyorum. iş dünyası işte, ilk büyük yapımları, hep büyüklerin yancı el yapımı göz nuru oyunlarını yaptılar.(hemide iyi yaptılar) şimdi bi AAA oyun fırsatı veriyorlar, bakın en az teaser ettikleri oyun, sony'nin. bir ara ertelendiği için sony güvenmiyor mu acaba haberleri çıkmıştı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game Informer kapağını süsleyen Days Gone'dan yeni video geldi
İlginizi Çekebilir