Game of Thrones 8.sezon tarihi yeni video ile duyuruldu

Ersin Kılıç 14.01.2019 - 10:20
Sonunda kış geldi

Çekimleri geçtiğimiz aylarda sona eren ve prodüksiyon aşamasına geçen Game of Thrones dizisinin 8.sezonu içn kesin tarih nihayet verildi. Son olarak geçtiğimiz ay kısa bir teaser yayınlanmış ve dizinin Nisan ayında döneceği müjdelenmişti. Geçtiğimiz saatlerde ise tam yayın takvimi kısa bir video ile duyuruldu.

Game of Thrones'un yeni sezon tarihi belli oldu

Yayınlanan bu videoya göre Game of Thrones'un 8.sezonu 14 Nisan'da izleyiciler ile buluşacak. Bu tarih ile birlikte yayınlanan videoya baktığımızda ise Winterfell'de buluşan Stark kardeşleri bir arada görüyoruz. Jon, Sansa ve Arya Stark aile mezarlığını ziyaret ediyor ve bu sırada ilk sezondan beri bahsedilen kara kışın onlara doğru yaklaştığını görüyoruz. 

Açıkçası yeni sezon için sade ve oldukça net bir video olduğunu söyleyebiliriz. Umarım diziden sahnelerin olduğu tanıtım videoları yerine bu tarz videolar tercih eder. Çünkü dizinin son sezonunu gerçekten de sürpriz bir şekilde izlemek daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum. 14 Nisan'da dönecek olan dizinin 6 bölümden oluşacağını her her bölümün 1.5 saat civarında süreceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 19:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2019 12:41
Heykellerden yola çıkarsak sadece Jon uzun bir ömür yaşıyor galiba
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones 8.sezon tarihi yeni video ile duyuruldu
İlginizi Çekebilir