Game of Thrones için gizemli bir tanıtım videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 3.04.2019 - 11:31
Videoda birçok detay bulunuyor

Yayınlanmasına neredeyse 10 günlük bir süre kalan Game of Thrones'un 8. ve son sezonu için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Hiçbir karaktere yer verilmeyen sadece mekanların kullanıldığı bu tanıtım videosunda birçok detay da bulunmakta.

Game of Thrones için gizemli bir tanıtım videosu yayınlandı

Yayınlanan bu yeni videonun şimdiye kadar yayınlanan Game of Thrones videolarına göre çok farklı olduğunu görüyoruz. Etrafın tamamen karla kaplandığı ve Winterfell'den farklı alanlara yer verilen bu videoda hiçbir karaktere yer verilmese de onları işaret eden bazı eşyalara işaret edilmiş. Kan unsurunun da dikkat çektiği bu videoda Tyrion'ın Kral Eli rozetine, Arya'nın iğne isimli kılıcına, Bran'in tekerlekli sandalyesine, Jaime'nin altın eline, Sansa'yı işaret eden kuzgun tüyüne, Daenerys'in ejderhalarını işaret eden zincirlere ve Jon Snow'un Longclaw isimli kılıcına yer verilmiş. 

14 Nisan'da 8.sezon ilk bölümü ile karşımıza çıkacak olan Game of Thrones, özellikle çekimleri günlerce süren büyük savaş sahnesiye de merak ediliyor. İlk bölümü 54 dakika olan 8.sezon yavaş yavaş dakika olarak yükselecek ve son bölümü 80 dakika uzunluğunda olacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 20:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones için gizemli bir tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir