Game of Thrones ön-siparişine sanat eseri gibi kitap

Murat Halilbeyoğlu 24.02.2012 - 14:14
Biz değil, Atlus öyle söylüyor
Atlus'un yeni çıkacak oyunu Game of Thrones için bir de sınırlı sayıdaki ön sipariş paketinin bulunduğunu biliyoruz. Firma bu paketin içerisinde bulunan sert ciltli sanat kitabının tanıtımını yaptı.

Dağıtımcı firma bu kitabın sadece belli perakendecilerde olacağını belirtirken dağıtımlar stok sayısı ile sınırlı olacak. Öte yandan bu kitap Atlus'un şimdiye kadar bir oyun yanında verdiği en iyi bonus eşya olarak açıklandı. 64 sayfalık renkli eskiz çalışmalarının, renderların, fotoğrafların ve ekran görüntülerinin olduğu bu kitapta ayrıca geliştiricilerin de sözlerine yer verilmiş. Lakin kitabın PC versiyonu sadece dijital olarak dağıtılacak.

Game of Thrones ön-siparişine sanat eseri gibi kitap
Kitapta ayrıca yapımcı ekibin imzalı fotoğrafı gibi özel eşyalar da bulunacak. Atlus bu kitap için "Bu sanat kitabı ile alakalı herşey tipik ön sipariş bonuslarının üstünde ve ötesinde ve müşterilerimize hiçbir ekstra ücrete mal olmayacak" diyor.

"Boyutları daha geniş, sayfa sayısı, sert cildi ve sıradışı baskı kalitesi ile bu kitap oyunun hayranlarının bir Delux Edition'dan veya ayrıca satılan kitaplardan elde edebileceği tatmin ile aynı seviyede."

Lakin şöyle bir durum var. Bildiğiniz gibi Game of Thrones iki farklı firma tarafından dağıtılıyor. Atlus Kuzey Amerika kısmına bakarken, Focus Interactive, Avrupa kısmına bakıyor. Lakin haberlerde sadece Atlus'un ismi geçiyor. Dolayısı ile Focus Interactive'den de benzer bir açıklama gelene kadar kitabın sadece Amerika'da dağıtılacağını varsayıyoruz.

Game of Thrones'un RPG oyunu 15 Mayıs'ta PC, PS3 ve Xbox 360'a çıkıyor.  
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones ön-siparişine sanat eseri gibi kitap
İlginizi Çekebilir