Game of Thrones oyuncusu yayınladığı görsel ile spoiler verdi

Ersin Kılıç 2.05.2018 - 14:27
Oyuncunun yayınladığı resme müdahale gecikmedi

Geçtiğimiz yıl yayınlanan 7. sezonu ile birçok soruya cevap veren ama aynı zamanda yeni soruları gündeme getiren Game of Thrones'un 8.sezonu prodüksiyon aşamasına geçti bildiğiniz gibi. Doğal olarak set arkasından bazı görüntüler geldiği gibi diziye ait ufak ufak bilgiler de yayınlanmaya başladı. Senaryo konusunda ser verip sır vermeyen HBO kanalı ise anlaşılan olası bir spoiler, yani keyif kaçırıcı içeriği engellemişe benziyor.

Game of Thrones oyuncusunun yayınladığı görsel silindi

Öncelikle haberin devamının dizinin son sezonunu izlemeyen takipçilerimiz için keyif kaçırıcı olacağını belirtelim. Dizinin 7. sezonunda uzun süredir teori olarak dolaşan R + L = J olayı doğrulanmıştı. Yani Jon Snow'un Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın oğlu olduğunu öğrenmiştik. Anlaşılan son sezonda buna benzer başka sahneler de karşımıza çıkacak.

Seride Rhaegar Targaryen karakterini canlandıran Wilf Scolding, kendi Instagram hesabı üzerinden bir görsel paylaştı. Bu görselde oyuncuyu Belfast'ta bulunan Europa isimli otelin önünde görüyoruz. Buraya kadar her şey normal olsa da Game of Thrones çekimlerinin Belfast'ta yapıldığını da söylersek sanırım durum daha net anlaşılacaktır. Yani Rhaegar Targaryan serinin 8. sezonunda da flashback olarak karşımıza çıkacak da diyebiliriz.

Tabi bu görselin paylaşılmasından kısa bir süre sonra ise müdahale gelmiş olacak ki Wilf Scolding, yayınladığı bu görseli kaldırmış. HBO senaryo konusunda oldukça sıkı olsa da ufak detaylar yeni sezon gelmeden sızdırılmaya devam edecek gibi duruyor.

Game of Thrones oyuncusunun spoiler içeren görseline müdahale

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 14:46
lan zaten 6 bölüm yapcanız,bu saaten sonra spoiler yesek ne yemesek ne dizi 1. sezondaki gibi her an birisi ölebilir kafasında gitmiyor ki,klasik holywood başrol ölmez mantığında ilerliyor,geçen sezonlarda jon snow ölü kalsaydı aynı hissiyatı koruyabilirlerdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones oyuncusunun spoiler içeren görseline müdahale
İlginizi Çekebilir