Game of Thrones ve Watchmen dizisi için yeni sahneler paylaşıldı

Ersin Kılıç 7.01.2019 - 10:22
Winterfell'e hoş geldiniz

Geçtiğimiz ay ilk teaser videosu ile birlikte uzun süren sessizliğini nihayet sonlandıran Game of Thrones dizisi için yeni bilgiler de gelmeye başladı. Nisan ayında yayınlanacak olan dizinin 8.sezonu için HBO kanalı muhtemelen ufak ufak tanıtımlarına da hız vermeye başlayacak. İşte bu tanıtımlardan birisinde dizi için kısa bir sahne paylaşıldı.

Game of Thrones için yeni bir sahne yayınlandı

HBO'nun sosyal medya hesaplarında yayınlanan bir tanıtım videosunda kanalda önümüzdeki aylarda yayınlanacak önemli yapımlardan bazı sahnelere yer verilmiş. İşte bu yapımlardan birisi de tabi ki merakla beklediğimiz Game of Thrones'un 8.sezonu. Tanıtım videosuna baktığımızda ise muhtemelen dizinin ilk bölümünden, hatta ilk sahnelerinden birisini görüyoruz. Hatırlarsanız son bölümde Jon Snow ve halasını baş başa bırakmıştık. Bu sahnede de ikiliyi Winterfell'de görüyoruz ve Sansa Stark, halamıza "Winterfell is yours, your grace (Wintefell sizindir)" sözlerini sarf ediyor.

Videonun ayrıca ilk saniyelerinde Watchmen dizisine dair ilk görüntülere de yer verilmiş. Burada en son gördüğümüz kişi muhtemelen Rorschach'ı görüyoruz ama diğer karakterlerin kim olduğunu çıkarmak gerçekten zor. HBO'nun yayınladığı bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 22:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2019 20:33
Dany hamile gibi görünüyor. Sansa o nedenle garip bir tepki gösteriyor gibi. Dizilerin efendisi gelsin artık :D.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2019 14:46
video fazla uzun olmuş, yarısını geri alın bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones ve Watchmen dizisi için yeni sahneler paylaşıldı
İlginizi Çekebilir