Game of Thrones yıldızı da cinsel istismara uğramış

Hakan Hervenik 18.10.2017 - 12:07
Weinstein'ın kurbanları arasında bir de Game of Thrones yıldızı var

Geçtiğimiz hafta özellikle Hollywood gündemine bomba gibi düşen Weinstein olayları giderek büyüyor. Bildiğiniz üzere, Hollywood'un en büyük film yapımcılarından The Weinstein Company'nin sahibi Harvey Weinstein, çalışanlarına uyguladığı cinsel istismar yüzünden kendi şirketinden kovulmuştu. Bu olaydan sonra Weinstein'ın istismarına kurban giden Hollywood ünlüleri de konu hakkında konuşarak Weinstein ile yaşadıkları deneyimi anlatmışlardı. Bu ünlüler arasında Cara Delevinge, Jennifer Lawrence, Lady Gaga ve Emma Watson gibi isimler bulunmakta.

Lena Headey, Harvey Weinstein deneyimini paylaştı

Game of Thrones'dan tanıdığımız kraliçemiz Cersei'yi canlandıran Lena Headey de Weinstein'ın kurbanları arasındaymış. Deneyimini anlatan Headey ilk olarak Harvey Weinstein ile 2005 yılında Venedik Film Festivali'nde tanışmış. Headey ile yürüyüşe çıkan Weinstein, bulunduğu imalar ile aktrisi şok etmiş ancak, gülerek geçiştirmiş. Olaydan iki yıl sonra bir film için kahvaltıda buluşan ikili, Weinstein'ın "sana bir senaryo vereceğim, odama çıkalım" demesi ile garipleşmiş. Birlikte asansöre bindikleri sırada ise Headey, orada bulunma sebebinin sadece iş için olduğunu belirtmiş. Bu sırada sessiz kalan Weinstein, aktrisin belinden tutarak odaya doğru yürümüş. Oda kapısının çalışmaması sonucu tekrar aşağı inmek zorunda kalan ikili, sonrasında Weinstein'ın aktrisi valeye bırakması ile görüşmesini sonlandırdı. Lena Headey, Weinstein'ın kendisini bıraktığı sırada eğilerek kulağına "bunu menajerine ya da ajansına, kimseye anlatmayacaksın" dediğini ve bu yüzden kendisinin arabasına binip ağladığını belirtti.

Yaşanan istismar olayları yüzünden Hollywood'da cinsel istismara uğrayan aktör ve aktrisler tek tek açıklamalar yaparak kendi deneyimlerini anlatmaya başladı.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Odoakr
Odoakr 18.10.2017 16:47
Vurun abalıya durumu...
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2017 13:41
heee vurun abalıya.

te allaam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2017 13:03
Bu işler nasıl yürüyor? Yani bu şerefsiz demek yıllardır yapıyormuş tacizlerini, bi şekilde gücü, bağlantıları sayesinde kimse dokunamıyor, olaylar duyulmuyor, haberi yapılamıyordu. Seagal deki gibi. Ne oluyor da itiraflar dökülmeye başlıyor birden? O zaman yer vermeyen medya, şimdi neden?
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2017 18:56
yavaş yavaş gücünü kaybetmeye başlıyor.Atasözümüz vardır kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur diye.Elinde güçle herşeyi yaptığını sanarsın ama asıl güç zamandır ve bu insanın ulaşabileceği bir güç değildir,kendini kral sanarsın 10 sene sonra köle olmuşsun...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2017 16:23
burn them all!
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2017 18:54
aradığım yorum beybisi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones yıldızı da cinsel istismara uğramış
İlginizi Çekebilir