Game of Thrones'un dört değil, beş spin-off'u geliyor

Onur Güner 16.05.2017 - 22:03
HBO harıl harıl çalışıyormuş
Dünya genelinde reyting rekorları kıran ve alınmadık ödül bırakmayan HBO kanalının ismini altın harflerle yazdığı Game of Thrones artık bildiğiniz gibi büyük sona doğru yaklaşıyor. Ancak kanal diziden vazgeçmemiş ve yeni gelecek dört tane spin-off (yan dizi) açıklamıştı. Bu açıklama ile beraber hayranlarını sevindiren kanal ayrıca hazırlıklara da bir an önce başlanacağı müjdesini vermişti. Ancak bugün ise hem dizi hem de kitap serilerinin yazarı olan George R.R. Martin bir açıklama yaparak dizinin dört değil tam beş spin-off'u olacağını duyurdu. Ayrıca ünlü yazara göre dizinin kanalı HBO harıl harıl genel çalışmalara da başlamış. George R.R. Martin yaptığı açıklamasında Game of Thrones evreninin çok büyük olduğunu ve beş spin-off ile bile tam olarak anlatılamayacağını ve Kuzey'in hikayesinin bu kadar kolay bitmeyeceğini söyledi.

Game of Thrones'un dört değil, beş spin-off'u geliyor
Her ne kadar ilk önce duyurulan dört spin-off'un senaryo yazarları belli olmuş olsa da maalesef beşinci spin-off'u kimin yazacağı açıklanmadı. Söylenene göre HBO beş spin-off'un pilot (ilk) bölümlerini ardı ardına yayımlayacak ve gelecek tepkilere göre beğenilen spin-offları devam ettirecek veya iptal edecek. Ünlü yazarın bu açıklamasının ardından ise kendisine kaleme aldığı başka kitap serisi Dunk & Egg serisinin de televizyon ekranlarına gelip gelmeyeceği soruldu. George R.R. Martin ise bu serinin yeni kitaplarını yazmak istediğini ama kendisinin çok yavaş yazdığını ve televizyon ekranlarının serileri çok fazla tükettiğini söyledi. Ama Dunk & Egg serisini de televizyonlara taşımak istediğini özellikle belirten yazar, seriyi bitirir bitirmez bunun için de çalışmalara başlayabileceğini açıkladı.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2017 03:40
Adam kitapları yazmayı çoktan bitirdi. Yoksa bu kadar rahat takılmaz. Amaç dizinin tahmin edilememesi. 7. sezon sonunda çıkar The Winds Of Winter.
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2017 18:12
Ama hocam daha 1 kitap daha var Winds of Winter dan sonra, dediğin gibi olamaz o yüzden.
Martin kitaplarını özenerek, ağır yazıyor, ama sonunu nasıl bitirebileceğine dair kafasında birşeyler var ve bunu yapımcılarla paylaştı.
Yani muhtelen 7. kitap ve dizinin finali arasında farklılıklar olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2017 07:32
kitapları yaz be dayı ya hemen paraya döktün işi
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2017 16:21
Ay aynen ya. Kitaplarını okuyarak başladım diziye sonra geçtim ve benim gözümde dizi kitapların yanında hiçbir şey. Bekliyorum ki kitabın devamı gelsin ama George Martin dayımız işi paraya döktüğü için daha çok bekleyeceğim gibi. Şimdiye the Winds of Winter çıkmalıydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2017 22:50
Sanırım Netflix in senede 4 Marvel dizisi yapmasından etkilendiler, "biz de senede birkaç Westeros dizisi yapabiliriz" dediler. Yazar kadroları çok iyi, yapabilirler de. Tahminim riski azaltmak için dördünü birden değil, sırayla, "önce bir dizi, sonraki sene bir tane daha.." diye başlarlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2017 22:26
Ölmeden yazsa bari kitapları
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones'un dört değil, beş spin-off'u geliyor
İlginizi Çekebilir