Game of Thrones'un efsane yönetmenleri 8. sezonda dönüyor

Ersin Kılıç 27.09.2017 - 02:07
Dizinin final sezonu için yönetmenler açıklandı

Geçtiğimiz haftalarda 7. sezonu ile karşımıza çıkan ve tabir'i caiz ise tadı tam anlamıyla damağımızda kalan Game of Thrones'un sona ermesine sadece bir sezon kaldı. Özellikle senaryodaki bazı geçişler ile eski bölümlerini aratsa da serinin hala en sağlam fantastik yapımlardan biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tabi bu 7 sezon boyunda aklımıza kazınan bazı bölümler de oldu. İşte bu bölümleri yöneten ve seride aktif olarak görev alan bazı yönetmenlerin, son sezon için tekrar kamera arkasına geçeceği açıklandı.

Battle of Bastards ve The Rains of Castamere bölümlerinin yönetmenleri geri dönüyor

HBO kanalı bugün yaptıkları duyuru ile dizinin son sezonunda dönecek bazı yönetmenlerin bilgisini paylaştı. Bu duyuruya baktığımızda aklımıza kazınan bazı bölümleri de görüyoruz. Seride şimdiye kadar 4 bölümün yönetmenliğini yapan Miguel Sapochnik, 8. sezonda dönecek olan ilk yönetmenimiz. Sapochnik daha önce Hardhome (Çetinocak) ve Battle of Bastards (Piçlerin Savaşı) gibi efsane bölümlerin yanı sıra Gift ve 6.sezon finali Winds of Winter bölümlerine de imza atmıştı.

Geri dönecek bir diğer yönetmen David Nutter ise şimdiye kadar 6 bölümün yönetmenliğini yapmış. The Old Gods and the New (Eski ve Yeni Tanrılar) ve A Man Without Honor (Onuru Olmayan Adam) gibi bölümleri çeken Nutter, 3. sezonun efsane bölümlerinden The Rains of Castamere ( Castemere Yağmurları) ve 5. sezonun en iyi bölümlerinden Mother's Mercy bölümlerine de imza atmış.

Son sezon 2019'a sarkabilir

HBO bu açıklamalara rağmen yönetmenlerin kaç bölüm kamera arkasına geçeceğine dair bir bilgi vermemiş. henüz tarihi belli olmayan Game of Thrones'un final sezonu için 2019 dedikoduları devam ediyor. Bir sürpriz olmaz ise dizinin final sezonunu 2019'da göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 13:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2017 03:41
Miguel Sapochnik çektiği bölümler dizinin en güzel bölümleri. Tüm zamanların en iyi savaş sahnelerini çekiyor adam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones'un efsane yönetmenleri 8. sezonda dönüyor
İlginizi Çekebilir