Sansa Stark: 'Game of Thrones'un finali herkesi tatmin etmeyecek'

Ersin Kılıç 1.10.2018 - 13:06
Bir final açıklaması da Sophie Turner'dan geldi

Game of Thrones'un finali ile ilgili başrol oyuncularından yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Daha önce Jon Snow'u canlandıran Kit Harington ve Daenerys Targaryen karakterine hayat veren Emilia Clarke, dizinin finali ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu. Bu konuda yeni bir açıklama da Sophie Turner'dan geldi.

Sophie Turner'dan Game of Thrones finaline dair açıklama geldi

Dizide Sansa Stark karakterini canlandıran ve şu sıralar X-Men: Dark Phoenix filmiyle de gündemde olan Sophie Turner, Game of Thrones'un finali ile ilgili bir açıklamada bulundu ve dizinin finalinin herkesi tatmin edemeyeceğini belirtti. Senaryoyu ilk okuduğunda diziye veda eden diğer oyuncular gibi büyük bir hüzne kapıldığını belirten oyuncu, finalin tatmin edici olmasına rağmen bu açıklamasını yinelemiş.

Katıldığı bir söyleşide konuşan Sophie Turner; "Dizinin finali tatmin edici ama diziyi izleyen bazı izleyiciler bu durumdan hayal kırıklığına uğrayacak. Bazıları ise dizinin finali ile birlikte havaya uçacaklar. Her şeye rağmen dizinin finalini izleyen insanların tepkilerini izlemek gerçekten de ilginç olacak." açıklamasını yapmış. 

2019 yılında yayınlanacak olan Game of Thrones'un final sezonu için hala net bir tarih verilmedi. Buna rağmen dizinin kış sezonuna kadar sarkabileceği belirtilmişti.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 04:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2018 16:52
İzleyicilere göre yapılması lazım eğer istediğimiz savaş ve güzel bir son olmazsa finali çoğu insan tarafından beğenilmez.
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2018 07:38
İşte senin gibi düşünenler yüzünden seriyi maffettiler yani Ned in ölümü izleyicinin isteği gibi mi ya da red wedding izleyiciye göre senaryo yapılmaz senaryonun izleyicisi olur ne yazık ki son sezonlarda senaristler kitaptan iyice kopardılar birde kitapta mevcut un zamansal önüne geçince maffoldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2018 19:03
Distopik ürünler insanlar üzerinde ağir bi şekilde tesir eder. Adamlar bunun son sezon ve son bölüm olduklarını bildikleri için gelecek bölümleri değil kahrolmuş ve üzgün izleyiciler bırakmayı mantıklı bulmuş olabilir ki aslında sinama veya medya alanlarında çalışanlarla psikologlar bilebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2018 13:31
heee 3 senede bir yayınlanmasaydı da biz de görseydik artık şu finali.
Kalan Karakter: 300 Gönder
'Game of Thrones'un finali herkesi tatmin etmeyecek'
İlginizi Çekebilir