Onur Can Çaylı önderliğinde 3D konsept tasarım eğitimleri başlıyor

Ersin Kılıç 28.11.2017 - 13:34
Onur Can Çaylı önderliğinde 3D konsept tasarım eğitimleri başlıyor

Onur Can Çaylı önderliğinde 3D konsept tasarım eğitimleri başlıyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Game of Thrones dizisini yakından takip ediyorsanız, bu önemli projede çalışan Onur Can Çaylı'yı da eminim duymuşsunuzdur. Geçtiğimiz sezonlarda dizinin tasarım kadrosunda yer alan Onur Can Çaylı, aynı zamanda farklı film ve dizi projelerinde de görev almış bir isim.

3D konsept tasarım eğitimleri başlıyor

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Onur Can Çaylı ile bir ropörtaj da yapmış ve bu projelere nasıl dahil olduğunu öğrenmenin yanı sıra önümüzdeki dönemlerde yapacağı projelerin detaylarını da öğrenmiştik. İşte Onu Can Çaylı, bu projelerden birisini hayata geçirmişe benziyor.

İstanbul Medya Akademi'sinde 3D konsept tasarım eğitimleri başlamış durumda. Onur Can Çaylı'nın önderliğinde gerçekleşen bu eğitimlerin ilk ayağı da yapılmış. hatta bu konuda bir video yayınlandığını ve bu eğitime katılanların nasıl tecrübeler edindiklerini de görüyoruz. Videoda ayrıca eğitim aşamasına dair farklı yorumlara ve görüntülere de yer verilmiş. Bu videoya ve daha fazla bilgiye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2017 15:47
Bu adamlar ülkemizi bir ileriki seviyeye taşıyacak adamlar,sanat,bilim ve ilim ile dolmuş,yetenekli gençleri ülkemize kazandıracak adamlar,yaptıkları iş büyük iş ama gelin görünki,haber sitelerinde görmek yerine MK da görüyoruz,haber sitelerinde ise Nur yerlitaşın adiliği 1. sayfalarda...ah be ah
hakande84
hakande84 15.12.2017 11:34
Öyle bir cümle kurmuşsun ki MK'yı da aşağılamışsın. Ülke medyası faydalı olan herşeye gözünü kapar, bunu kimse unutmasın. Giderler nerede kargaşa var, nerede gereksiz bir insan var onu haber yaparlar. MK gibi siteler de olmasa biz böyle adamlar olduğunu bilmeyeceğiz.
Anonim!
Anonim! 30.11.2017 03:00
Kesinlikle Katılıyorum Kardeşim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones'un tasarımcısından 3D konsept tasarım dersi almak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir