Game of Thrones'un yazarları, Star Wars projesinden ayrıldı

Furkan Güler 30.10.2019 - 13:37
Beklenen oldu.

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan final sezonuyla bir devri kapatan Game of Thrones, maalesef final sezonuyla sevenlerinin büyük bir kısmını hayal kırıklığına uğratmıştı. Arka planda bulunan uzun hikayeyi adeta hiçe sayarak final sezonuyla izleyicilerine veda eden Game of Thrones'un bu başarısızlığının sebebi dizinin senaryosunu kaleme alan David Benioff ve DB Weiss ikilisi olarak gösteriliyordu. Final sezonunda adeta işleri berbat ettikleri için ikilinin yeni Star Wars üçlemesinde ne yapacaklarını merak ediyorduk. Aylar sonra beklenen haber yazarlardan geldi. İkilinin duyurduğu bilgiye göre kendilerini yeni Star Wars üçlemesinde görmeyeceğiz.

Game of Thrones'un yazarları, Star Wars projesinden ayrıldı

Netflix ile anlaştıklarını açıklayan David Benioff ve DB Weiss hem Netflix, hem de Star Wars'a odaklanmakta güçlük çektiklerini söylerken, bu sebepten dolayı bir projeyi bırakmak zorunda kaldıklarını açıkladılar. İkilinin yerine hangi yazarların geleceği ise merak konusu oldu. Bakalım yeni Star Wars üçlemesi, hangi karakterleri ve hikayeyi karşımıza sunacak? Gösterilmeyen oldukça güzel hikayeler barındıran Star Wars evreni, Skywalker hikayesi sayesinde yıllardır büyük bir izleyici kitlesini etrafında toplamayı başarmıştı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 31.10.2019 13:12
Eyvah! Ne güzel bu iki salağı Star Wars tayfasına kitlemiştik. Şimdi Game of Thrones yan dizilerine falan gelip bulaşırlar yine, al başına belayı! Oğlum gidin lan! Dizi falan yapmıyoz gidin! Kazandığınız paralarla bi adada kuşlar ölene kadar *tutti furitti partisi yapın, emekliliğinizin tadını çıkarın. Sakın dönmeyin lan geri! (Ulan bi dakka; belki de GoT dizisinin yan dizisi Age of Heroes iptal haberi de, bu iki salak geri gelmesin diye koftiden uydurulmuş olabilir haa?? Neden olmasın ki? Çok mantıklı) (*Genç dimağlar düşünülerek kelime yumuşatıldı)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2019 16:41
Hayırlısı olmuş star Wars için
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2019 15:59
İsabet olmuş, Star Wars serisi zaten son üçlemeyle tepki topluyordu, birde üstüne bu iki arkadaşın GOT takı performası düşünülürse yeni gelecek üçleme için bir şans doğmuş oldu bence...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.10.2019 15:00
Netflix'te de istemiyoruz bir keyfimiz var onun da içine burunlarını sokmasınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones'un yazarları, Star Wars projesinden ayrıldı
İlginizi Çekebilir