Gamecell beklenmedik yönde ilerliyor

Merlinin Kazanı 12.09.2017 - 14:08
Gamecell, isteneni veremedi. Sessiz sedasız Flash Oyun sitesi oldu.

Turkcell'in büyük hedefler ile açtığı Gamecell portalı bir süredir sessiz sedasız idi. Gamecell bünyesinde oyun içeriklerinden, turnuva organizasyonlarına kadar, hatta oyun ve epin satışı gibi bir çok alanda da girişimler vardı. Ancak geçtiğimiz günlerde Turkcell'in grup şirketlerinden olan Inteltek'e sessiz sedasız devredilen portal, bir anda flash oyun sitesine dönüştürülmüş durumda.

Gamecell Flash Oyun Sitesi Oldu

Gamecell'in oluşturulabilmesi için çok fazla yatırım yapılmıştı. Portal ilk olarak WP ile hazırlanmış, ardından da beğenilmeyip yeniden tasarlanmıştı. Bu süreçte işin yüklenicisi Big Kazan hem ekibini büyütüp hem de alt yapı işini üstlenmiş olmasına rağmen bekleneni ortaya çıkaramadığı için midir bilinmez, Gamecell Inteltek'e devredildi. Inteltek, turkcell'in girişimlerinden biri olup İddaa gibi online bahis sistemini de bünyesinde barındırıyor. Elbette bu iş çok daha farklı bir bilgi birikimi gerektirdiği için de henüz bu işin altından kalkabilmiş olduklarını söylememiz mümkün değil. Ancak Türk Telekom'un oyun satış portalı Playstore karşısında ne yazık ki bekleneni verememiş olarak görünüyor.

Turkcell bu projeyi yeniden hayata geçirir mi bilinmez ancak hem rekabetin oluşması hem de içerik çeşitliliği açısından önemli bir kuruluştu Gamecell. Konu hakkında bir açıklama gelirse sizler ile paylaşacağız. Üstelik mobil ödeme ya da taksitlendirebilme avantajları da oyuncular için önemli özelliklerden biri idi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 01:58
Dost Kayaoğlu ile Talha Aynacı'yı kaybetmeyeceklerdi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2017 17:08
dost ve talha gibi iki büyük ismi harcadı daha 5 para etmez bunlar bu saatden sonra gamecell turkcell hikaye,bu sektörü bu işi bilen adamlar yönetir sonradan gelmeler değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamecell beklenmedik yönde ilerliyor
İlginizi Çekebilir