Gameloft’dan bayram boyunca sürpriz yağacak!

Murat Halilbeyoğlu 23.10.2012 - 14:36
Hediyeler için içeriye buyrun
Gameloft Türkiye olarak siz oyunseverleri bayram tatili boyunca süprizlerle sevindirmek ve yüzünüzde gülümse yaratmak istedik. Oturduk sizin için güzel başıklar seçtik. 25 Ekim’de başlayacak sürprizler Bayram’ın son günü 28 Ekim’de sona erecek.

Gameloft’dan bayram boyunca sürpriz yağacak!
Birçok kez sosyal medyada düzenlediğimiz yarışmalar oldu fakat bu kez Bayrama’a özel hediyeler yarattık. Şimdi sıra bunları sizinle paylaşmakta. Sizin avantajınıza olacak ipucunu şimdiden söyleyelim; sadece Facebook ve Twitter kanallarından bizi takibe almanız. Yapmanız gereken başka hiçbir şey yok.
 
Kurban Bayramı’nın her günü belli saatlerde sizinle Facebook ve/veya Twitter kanalından farklı zamanlarda toplamda 4 adet post paylaşacağız. Her post bir hediye niteliği taşıyacak. Bu postlara ilk yorum yapan hediyenin sahibi olacak. Anlayacağınız üzere yapmanız gereken sadece bizi takip etmek, gün boyu sayfalarımızı kontrol altında tutmak ve postu gördüğünüz anda en hızlı olmak. Her gün yollayacağımız bu hediyeler sayesinde Android ve iOS telefonlarınız  şenlenecek.
 
Not: Kazananların hepsi kaydedilecektir. Bazı hediyeler anında, bazı hediyeler 30 Ekim tarihi itibariyle teslim edilecektir.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gameloft’dan bayram boyunca sürpriz yağacak!
İlginizi Çekebilir