GamersFirst, oyuncularının bayramını kutluyor!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
GamersFirst, oyuncularının bayramını kutluyor!
GamersFirst oyun platformu Knight Online, Sword of the New World and War Rock oyunlarında sadece bu hafta sonuna özel bayram promosyonları ile tüm oyuncuların kurban bayramlarını kutluyor!

Günümüzün en popüler free2play online oyun noktalarından GamersFirst (www.gamersfirst.com), Kurban Bayramı için ilk kez bu yıl başlattığı özel oyuncu etkinlikleri ve oyunlara özgü hediyelerle Türk oyunculara verdiği değeri sergiliyor.

GamersFirst CEO’su Joshua Hong, “Oyuncularımızın yaşadıkları bölgenin geleneklerine sahip çıkmak ve buna yönelik olarak iş modelimizin esnekliğinden faydalanmak GamersFirst’ü farklı kılan özelliklerden biri. Bayram günlerinde oyun içi ortamı yeni ve benzersiz kılmak için yaratıcı fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz” diyor.

Söz konusu özel bayram promosyonları 24 Kasım’da başladı. Bayrama özel etkinlikler ve promosyonların düzenlendiği oyunlar ve ayrıntıları ise şöyle:

Knight Online

‘Cursed Gobble’, oyuncuların bir araya gelip birbirlerine destek vererek oyun içinde bir görevi yerine getirmeye çalıştıkları bir etkinlik. Görev başarıyla tamamlandığında, ulusun tümü deneyim kazanarak mükafatlandırılıyor. Etkinlik, dev bir kuşun alt edilmesine dayanıyor. Hafta sonu boyunca Knight Online, oyuncuların hem deneyim kazanabilecekleri hem de benzersiz eşyalara sahip olabilecekleri pek çok etkinlik de yürütüyor olacak.

Sword of the New World

Bu hafta sonu her 500 altın ve ücretsiz Mystic Ampules alındığında Level 100 Enchant çip(leri) veriliyor! 26 kasım Perşembe ile 29 Kasım Pazar günleri arasında herhangi bir zamanda kayıt olunduğunda, beş Mystik Ampules sahibi olunuyor.

War Rock

War Rock da Kurban Bayramını kutluyor ve özel bayram hediyeleri dağıtmakta diğerlerinden geri kalmıyor. War Rock’ın bayrama özel etkinlikleri arasında oyun içi bir kutlama olan ‘Carve your Foes’n, ‘8th Slot Mania!’ ve ‘Black Weekend Sale’ yer alıyor. Bu etkinlikler Bıçaklar, Bıçak Atılıcılığı, XMB Saldırı Tüfeği, Claymore Mayınları, Katanalar ve iki 8. Slot Silahları gibi yeni eşyaların yanı sıra GamersFirst Marketplace’den seçilen eşyalarda %50’ye varan indirimler gibi fırsatlar içeriyor.

GamersFirst tüm oyunculara mutlu bayramlar diliyor ve bu özel bayram hediyelerinden faydalanmak isteyen herkesi oyunlara çağırıyor.

Diğer ayrıntılar ve promosyonlarda kullanılan özel promo kodları için her oyunun haber linkini ziyaret edebilirsiniz:

Knight Online -

knightonlineworld.gamersfirst.com

Sword of the New World –

www.gamersfirst.com

War Rock-

www.gamersfirst.com/warrock/




Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
GamersFirst, oyuncularının bayramını kutluyor!
İlginizi Çekebilir