Gamescom Açılış Gecesi Hogwarts Legacy ile gelecek

Alparslan Gürlek 17.08.2022 - 12:31
Gelen yeni bilgiler Gamescom Açılış Gecesi sırasında Hogwarts Legacy oyunundan yeni görüntülerle karşılaşacağımızı gösteriyor.

Hayranların büyük bir merak ve sabır ile beklediği Hogwarts Legacy, Gamescom Açılış Gecesi sırasında yeni görüntüleriyle karşımızda olacak. Bilgiler oyun dünyasının popüler isimlerinden biri olan Geoff Keighley'den geliyor. Oyuna dair göreceğimiz yeni görüntülerin çok özel olacağı da söyleniyor.

Gamescom Açılış Gecesi Hogwarts Legacy ile gelecek

Hogwarts Legacy Gamescom Açılış Gecesi etkinliğinde karşımızda olacak

Büyük etkinlik aynı zamanda Goat Simulator 3'ün ilk oynanış videosunu da içerecek. Bununla birlikte Almanya'dan canlı yayınla 23 Ağustos TSI 21:00'da yeni Sonic Frontiers görüntüleriyle birlikte karşımızda olacak. Bildiğiniz üzere son zamanlarda çıkış tarihi ertelenen Hogwarts Legacy de etkinliğin açılış gecesinde özel görüntülerle hayranların karşısına çıkacak. Oyun 10 Şubat 2023'te PlayStation, Xbox ve PC için yayınlanacak. Switch sürümü ise henüz bir çıkış tarihine sahip değil.

Geoff Keighley aynı zamanda Gamescom Açılış Gecesi etkinliğinin, oyuncuların beklemediği bazı güzel sürprizleri de içerebileceğine işaret etmişti. Birkaç yıldan sonra ilk kez fiziksel ortamda yüz yüze gerçekleşecek etkinlik dijital olarak da yayınlanacak. Hali hazırda 20'den fazla oyun sahnede boy gösterecek ve bazı büyük oyun şirketleri de etkinlikte yer alıyor. Ancak bu yıl, PlayStation Gamescom'a katılmayacağını duyurmuştu. Bu nedenle God of War Ragnarök için yeni şeyler görmek isteyen oyuncular için Gamescom 2022'den beklememeleri gerektiğini belirtelim.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.08.2022 17:46
HeXen Remake
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamescom Açılış Gecesi Hogwarts Legacy ile gelecek
İlginizi Çekebilir