Gamescom sırasında iki yeni Game Pass oyunu duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 24.08.2022 - 02:31
Ayrıntılar az olsa da Almanyanın Köln şehrindeki Gamescom etkinliğinde Game Pass'e iki yeni oyunu geleceği doğrulandı.

Gamescom bugün Türkiye saatiyle 8:30'ta başladı. Oyuncular bu 2 saat sürecek etkinlik sırasında 35 veya daha fazla oyun gösterileceğini düşünüyor. Ancak oyuncular bu etkinlik sırasında daha fazla duyuru görebilir. Etkinlik Almanya'nın Köln kentin de oyuncuların büyük ilgisiyle birlikte etkileyici bir açılış yaptı. Bu heyecan verici etkinlikte iki yeni Game Pass oyunu açıkça gösterildi.

Game Pass heyecan verici iki oyun ile karşımıza çıkıyor

Gamescom sırasında iki yeni Game Pass oyunu duyuruldu

Yayıncı şirketlerin etkinlik için sıkı bir şekilde çalıştığını zaten biliyorduk. Ancak aynı zamanda canlı yayınlanan etkinlikte oyuncuları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Etkinliğin açılışı sırasında yayınlanan oyunların kapak resimlerinde Game Pass logosu açıkça görüldü. Yakın zamanda bir değişiklik olmadığı sürece Game Pass'e iki yeni oyun geleceği onaylanmış gibi gözüküyor. Bu oyunlardan ilki Pinokyo'nun hikayesine dayanan Lies of P olarak açıklandı. Bu oyun Soulslike türüne dayanan etkileyici bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca oyun benzersiz ortamı nedeniyle Bloodborne ile karşılaştırıldı. Oyun çıkış tarihi henüz belli olmasa da yakın zamanda öğrenebileceğiz.

Onaylanan ikinci oyun ise Game Pass'te hali hazırda banner'ı bulunan You Suck at Parking adlı bir arcade oyunu oldu. Oyunun temel amacı çılgın ve zorlu mekanlarda arabanızı başarıyla park edebilmek, ayrıca oyunda yeni arabaların kilidini açabilecek, yeni mekanikler öğrenebilecek ve araçlarını özelleştirebilecekler. Oyunun teması bazı oyuncuların ilgisini çekmese de oyunu bekleyen oyuncuların çoğunlukta olduğu görünüyor. Oyuncular gelecek zaman da bu etkileyici klasik oyun hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler. Etkinlik sırasında daha fazla Game Pass oyunu duyurulabileceği düşünülüyor. Umarız ki bu düşünce haklı çıkar ve daha çok Game Pass oyunu görebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 12:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamescom sırasında iki yeni Game Pass oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir