Gamescom'da Xbox sunumu yapılacağı açıklandı

Ersin Kılıç 9.08.2021 - 14:34
Gamescom 2021 fuarı haftasında Xbox sunumu düzenleyeceğine dair açıklama yapan Microsoft, bu sunumun tarihini de paylaştı.

Microsoft yaptığı açıklama ile Gamescom 2021 fuarı sırasında Xbox sunumu düzenleyeceklerini duyurdu. Gamescom 2021 fuarı bildiğiniz gibi bu sene de dijital olarak düzenlenecek. Covid-19 salgını sebebiyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi tamamen dijital düzenlenecek olan fuar döneminde yeni oyun duyuruları ve mevcut oyunlardan yeni haberler duymayı bekliyoruz. Yine de önceki yıllara oranla biraz daha sönük geçeceğini tahmin etmek çok zor değil. Neyse ki fuar dönemini bekleyeceğimiz bir etkinlik şimdiden duyurulmuş durumda.

Gamescom'da Xbox sunumu yapılacağı açıklandı

Yapılacak Xbox sunumu hakkında bilgiler de veren Microsoft, bu sunumda 3.parti oyunların yanı sıra daha önce duyurulan Xbox Game Studios oyunları hakkında da yeni bilgilere yer verileceğini açıkladı. Yani yeni bir duyurusu olsa da bu Microsoft'tan değil 3.parti firmalardan gelecek. Microsoft ise muhtemelen Forza Horizon 5 gibi daha önce duyurulan oyunlara odaklanacak. Fable gibi hala göremediğimiz oyunların ise açıkçası bu sunumda ortaya çıkmasına zor gözüyle bakılıyor.

Xbox'tan Aaron Greenberg beklentileri şimdiden düşürmek için kısa ve net bir açıklamaya da imza atmış; "Beklentileri belirlemek için yeni açıklamalar veya büyük sürprizlerin olmayacağını, yine de ekibin eğlenceli bir akışı planladığını söyleyebilirim" 

Yeni Xbox sunumu 24 Ağustos Türkiye saati ile 20:00'da düzenlenecek ve Xbox Youtube, Facebook, Twitter ve Twitch adresleri üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Tabi bu sunum dışında daha önce olduğu gibi FanFest etkinliklerine de yer verilecek. Diğer ayrıntıların ise fuara yakın bir dönemde açıklanacağı belirtilmiş.

Gamescom'da Xbox sunumu yapılacağı açıklandı

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2021 14:59
Ne forzası abicim abudik gubidik saçma sapan tanıtımlar bikeresindede minecraft la tanıtım yapmıştı yahu microsoft sen neyin peşindesin yav gel bakalım bi silent hill'le gel bakalım indiana jones'la gel bakalım wolfenstein'la lan habire sonynin ekmeğine yağ sürüyon bi şaşırt bizleri vaauuuvv diyek
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2021 00:38
Ahahah bu bile beceri belki yukarıdaki için…
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2021 19:21
A-2 Türkçe.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamescom'da Xbox sunumu yapılacağı açıklandı
İlginizi Çekebilir