GameStop Switch'i, Nintendo'nun en başarılı çıkış ürünü seçti

Furkan Güler 25.08.2017 - 11:41
Switch'in başarısından perakendeciler de memnun durumda.
Firmaların ilk çeyrek finansal raporlarını açıklamasıyla, çok çıkan ve halen marketlerde aktif olarak satılan markalar ile ilgili bilgiler elde etmeye devam ediyoruz. Game Stop'un CEO koltuğunda oturan isim Paul Raines ve ekibi, Nintendo'nun Switch başarısı hakkında konuştu. Dünyanın en büyük oyun perakendecilerinden bir tanesi olan Game Stop, Switch'in kendi mağazalarında satılan Nintendo ürünleri arasında en başarılı çıkışa sahip ürün olduğunu belirtti. Halen stoklarda bulunamayan Nintendo Switch, oyuncular tarafından oldukça ilgiyle karşılandı.

GameStop Switch'i, Nintendo'nun en başarılı çıkış ürünü seçti
Raines, tatil sezonunda (yılbaşı dönemi) Nintendo Switch'in günlük satışlarının iki katına kadar çıkabileceğini belirtti. Switch yetiştirmekte zorlanan Nintendo'nun bu üretim sorununu halen çözmemesi oldukça sinir bozucu bir durum haline gelmeye başladı. Bu arada Game Stop'un ise en çok satan Switch satan perakendeci olduğunu belirtelim. Görünüşe göre firmanın CEO'su, Switch satışları sayesinde oldukça fazla kar ediyor.

Uzmanlara göre Switch, Wii kadar başarılı olamasa da Nintendo'nun yüzünü uzun yıllar boyu güldürecek potansiyele sahip. Bir ev konsolu olarak kullanım açısından PlayStation 4 ve Xbox One'dan daha fazla özelliğe olan Nintendo Switch'e çıkacak olan yeni IP'ler ile birlikte, konsol satışlarının zirve yapacağını varsayabiliriz. Özellikle Pokemon RYO'su ve yeni Metroid oyunundan sonra Nintendo oldukça fazla kar elde ederek kasalarını dolduracaktır.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
GameStop Switch'i, Nintendo'nun en başarılı çıkış ürünü seçti
İlginizi Çekebilir