GameX'te Sobee'den büyük sürprizler

Merlinin Kazanı 2.10.2012 - 10:49
Yeni fuarda yenilikler geliyor
Mevlüt Dinç tarafından kurulan ve %100 Türk Telekom iştiraki olan SOBEE Studios, geçmişte olduğu gibi bu yıl da GameX’in ana sponsorluğunu üstleniyor. 2009 yılından bu yana fuara ana sponsor olarak destek veren SOBEE, binlerce oyuncusuyla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.
 
Her yıl GameX’e damga vuran İstanbul Kıyamet Vakti (İKV), bu yıl da oyun tutkunlarının fuardaki buluşma noktası olacak. SOBEE, İKV oyuncuları için bir de sürpriz hazırladı. Oyunun yeni eklenti paketi ilk kez GameX 2012’de duyurulacak.

GameX'te Sobee'den büyük sürprizler
Türkiye’nin ilk çocuk kahramanı SüperCan’ın yeni macerası da GameX 2012’de meraklılarını bekliyor olacak. 5 milyon oyuncuya ve 1 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcıya ulaşmayı başaran SüperCan, yeni oyunu “SüperCan 2” ile GameX’te oyunseverlerle buluşacak.
Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu I Can Football, yenilenmiş grafikler ve dünyanın en büyük takımı Manchester United’i içeren yeni versiyonuyla SOBEE Studios, Joygame ile birlikte sektöre örnek olacak büyük bir işbirliğine imza atıyor.
 
GameX'te Sobee'den büyük sürprizler
30 yıldır oyun endüstrisinde hem uluslararası hem de yerel çapta çalışmalar yürüten Mevlüt Dinç, SOBEE’nin Genel Müdürlüğü ile birlikte Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu’nun da Başkanlığını yürütüyor. Dinç, Gamex 2012’de hem oyunseverlerle buluşacak hem de basınla oyun sektörü ve TÜDOF’la ilgili bilgi paylaşacak.

GameX'te Sobee'den büyük sürprizler
Rönesans Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen “GameX” fuarının, bu yıl yine rekor seviyede ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.
 
SOBEE Studios tüm oyunseverleri GameX 2012’ye bekliyor…

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
GameX'te Sobee'den büyük sürprizler
İlginizi Çekebilir