Gamfed Türkiye oyunlar için yeni bir etkinlik daha düzenleyecek

Furkan Güler 4.05.2018 - 16:34
Etkinliğe uzman isimler katılıyor.

Türkiye'de oyuncuların ve geliştiricilerin yakından takip ettiği Gamfed Türkiye, yeni bir etkinlik ile tekrar sahneye çıkıyor. Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Gamfed, oyunlaştırma bilgisi ve farkındalığını artırmayı amaçlayan bir kuruluş olarak hayatına devam ediyor. Dünya Oyunlaştırma Federasyonu'nun ikinci konferansını bu sene gerçekleştirecek olan yetkililer, etkinliğin gerçekleşeceği alanı ise Bahçeşehir Üniversitesi olarak seçmişler. Global anlamda video oyun sektörünün dört ünlü oyunlaştırma uzmanını etkinliğine davet eden yetkililer, güzel sunumlar ile birlikte katılımcılara özel bilgiler verecek ve paneller düzenleyecek.

Gamfed Türkiye, Dünya Oyunlaştırma Federasyonu'nun yenisini gerçekleştirecek

Sabah seansında 5 adet keynote konuşmacının sahneye çıkacağı etkinlikte öğleden sonra atölye çalışmalarının yanında başka ilgi çekici paneller düzenlenecek. Etkinlikte katılımcılara 20'ye yakın oyunlaştırma hizmeti verecek olan bu etkinlik, firmaların standında projeleri dinleme ve deneyimleme şansı da elde edecekler. Sadece 400 kişinin katılacağı etkinliğe girmek için bilet almanız gerekiyor. Etkinlik biletlerini ise Biletino TR'den alabilirsiniz.

Son yıllarda ülkemizde artan bu oyun etkinliklerinin ne denli topluluklara yararlı olduğu belli değil ancak ülkemizde gelişmekte olan video oyun kültürüne yardımcı olduğu kesin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamfed Türkiye oyunlar hakkında yeni bir etkinlik daha düzenliyor
İlginizi Çekebilir