Gearbest'te birçok ürüne yeni indirim fırsatları var

Merlinin Kazanı 25.06.2018 - 15:42
Gearbest'te 6 günlük kampanya başladı

Ülkemizdeki faliyetlerini de arttıran Gearbest, kullanıcılarına teknoloji anlamında farklı ürün ve çözümler sunan bir oluşum. Site içerisinde ihtiyacınız olabilecek birçok farklı ürüne ulaşmanız mümkün. Tabi sistemdeki en dikkat çeken noktalardan birisi de Türk kullanıcılarının da yakından takip ettiği Xiaomi markası.

Gearbest'ten bir çok ürüne yeni indirim fırsatları

Xiaomi ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava kampanyası da devam eden Gearbest'ten yeni indirim kampanyaları da geldi. Yapılan ilk kampanyaya baktığımızda 25 Haziran - 1 Temmuz haftasında NO.I F13 marka akıllı saatin özel bir fiyatlandırma ile satıldığını görüyoruz. NO.I F13 Akıllı saat için yapılan bu indirim sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Bu kampanya dışında yine Xiaomi ve diğer ürünlerde de bir kampanya düzenlenmiş. Yine 1 Temmuz'a kadar sürecek olan bu kampanyada tablet, akıllı bileklik ve lazer projektör gibi ürünler listelenmiş. Bunların dışında giyilebilir diğer ürünler ve evleriniz için akıllı yaşam teknolojilerinde de indirimlere gidilmiş. An itibari ile 6 gün 18 saat kalan bu kampanya sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gearbest'ten Merlin takipçilerine özel indirim
İlginizi Çekebilir