Gearbox Software Quebec stüdyosunu açıyor

İsmet Ergül 11.12.2015 - 15:25
Gearbox gittikçe gelişiyor
Borderlands, Brothers In Arms,Half Life'in eklenti paketi olan Blue Shift, Opposing Forces, Duke Nukem Forever ve Battleborn gibi oyunların geliştiricisi olan Gearbox Software, Kanada'nın Quebec bölgesinde yeni bir oyun ofisi açıyor. Gearbox Studio Quebec adıyla çalışacak olan bu stüdyo, geliştirecekleri ilk oyun üzerinde çalışmak için yapımcı, oyun tasarımcısı, teknik sanat yönetmeni, teknik yönetmen ve daha bir çok bölüm için çalışan arıyor.

Twitter üzerinden stüdyonun açılacağının haberini veren Gearbox Sofware'in kurucusu Randy Pitchford, geliştirecekleri FPS oyunu için çalışan aradığını da belirtiyor. Ayrıca henüz oyunculara bahsetmediği bir aksiyon oyunu projesi olan Pitchford, bu proje için oyun tasarımcısı aradığının da altını çiziyor. Öte yandan Gearbox Software Quebec'in kendi başına oyun geliştireceği ve Gearbox Software'den bağımsız çalışacağı da henüz bilinmiyor.

Yepyeni bir Borderlands oyunu üzerinde çalışan Gearbox Software, aynı zamanda FPS/çoklu oyunculu oyunu olan Battleborn'u da oyuncular için tamamlamaya çalışıyor. PC, PlayStation 4 ve Xbox One gibi platformundan stres testine katılabileceğiniz Battleborn'un 3 Mayıs'ta oyuncularla buluşması planlanıyor.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gearbox Software Quebec stüdyosunu açıyor
İlginizi Çekebilir