Gears of War 3 çok iddialı

Emre Günen 3.06.2010 - 12:31
Gears of War 3 çok iddialı
Xbox 360 cephesinin en büyük kozu olan Gears of War 3, yeni özellikleri ile oyuncuların ilgisini çekeceğe benziyor. Bu özelliklerin başında da yeni siper sistemi ve sualtına taşınacak olan görevler geliyor.

Gears of War 3 çok iddialı

Gears of War serisinin önceki oyunlarında en önemli özellik olan siperlere saklanma moduna birkaç yenilik geleceği söyleniyor. Bunun en büyük nedeni de karşılaşacağımız düşman yapılarının değişmesi. Açıklanana göre siper arkasında olsak dahi yaratıklar bizi oradan çıkmaya zorlayacak.

En büyük yenilik ise sualtında geçecek bölümlerde yatıyor. Bilindiği üzere Unreal Engine ile tasarlanmış bir başka oyun BioShock 2'nin su efektleri çok etkileyiciydi ve Gears of War 3'te de benzer görsel kaliteye ulaşacağız. Özellikle suyun altında geçecek olan görevlerin yapısı çok merak ediliyor. Yapımcılar da bu konuda kendilerine epey güveniyor.

Gears of War 3 sadece Xbox 360 için hazırlanıyor. Çıkış tarihi olarak resmi bir açıklama yapılmadı ama söylenen göre 2011 yılının nisan ayında piyasaya sürülecek. Bakalım yapımcılar iddia ettikleri kadar etkileyici bir oyun hazırlayabilecekler mi?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War 3 çok iddialı
İlginizi Çekebilir