Gears Of War 3 - Multiplayer Beta bugün başladı

Murat Sağlam 25.04.2011 - 14:24
Yalnızca ön sipariş verenlere tabi.
Xbox 360 platformunun merakla beklenen oyunlarından Gears of War 3'ü GameStop'tan ön sipariş edenlerdenseniz sizi şöyle bir kenara davet ediyoruz. Zira Gears of War 3'ün çoklu oyunculu betası bugün başladı.

Gears Of War 3 - Multiplayer Beta bugün başladı
Önümüzdeki 3 hafta boyunca sürecek olan betada, oyuncular dört yeni harita üzerinde, üç yepyeni oyun modunu erkenden deneme fırsatına sahip olacaklar. Beta boyunca oyuncuları sürprizler ve özel etkinlikler bekliyor. Oyun boyunca kazandıkları madalyalar, silah modelleri ve karakter türlerini asıl oyunda da yanlarında taşıyabilecekler.

Oyunun herkese açık betasının tarihi ise belirtilmezken, yakın zamanda duyurulacağı da açıklandı. Şu anki beta programı şöyle:

25 Nisan – 1 Mayıs: Beta, üç yeni görkemli savaş alanında yapılacak olan Team Deathmatch ve King of the Hill modlarıyla start alacak.

2 Mayıs – 8 Mayıs: Aksiyon oyuncuların Facebook üzerinden oylama ile seçmiş oldukları harita, Old Town'da Capture the Leader moduyla alevlenecek.

9 Mayıs – 15 Mayıs: Beta daha sonra Team Deathmatch, King of the Hill ve Capture the Leader modlarıyla dört haritada devam edecek.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 11:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears Of War 3 - Multiplayer Beta bugün başladı
İlginizi Çekebilir