Gears of War 3 RAAM's Shadow içinde neler olacak?

Hasan Uğur Nayır 8.12.2011 - 11:01
Beast modundan sonra Locust'lar yeniden emrimizde
Gears of War 3'ün ikinci DLC'si RAAM's Shadow'un içeriği ile ilgili G4TV'de yeni bilgiler verildi ve oynanıştan görüntüler yer aldı. Epic Games'ten Rod Fergusson'un anlatımıyla öne çıkan özelliklerden biri Locust tarafını oynayabilecek olmamız. Ayrıca yeni özellikler ve silahlar da ilgi çekiyor. General RAAM'i kontrol edip, ünlü kılıcıyla yarasa benzeri yaratıklar olan Kryll'leri kullanarak COG'ları öldürebileceğiz. Kılıçla Retro Lancer'ın öldürücü hamlesini yapabileceğiz.

Locust'larda yer alan pompalı tüfekle Retro Charge hareketini yapıp, ateş edebileceğiz. COG tarafında ise Command Center'ı kullanıp, havadan kamera açısı ile Hammer of Dawn'ı rakiplerimizin kafasına indireceğiz. DLC bizleri Gears of War 1'in öncesinde yaşananlara götürecek. Sera'daki kıyamet günündeki olayların içine gireceğiz. Zeta Squad isimli birliğimizle Ilima şehrinde tahliye ve insanları Locust Kryll fırtınasından korumak için mücadele edeceğiz. General RAAM'a karşı savaşacağız.

Eklentide Zeta'nın lideri Gears of War'ın çizgi romanından Michael Barrick olacak. Ayrıca ilk oyundan Lt. Minh Young Kim, GeOW 2'den Tai Kaliso ve yeni kadın karakter Alicia Valera da DLC'de yer alacak diğer kişiler. Üç saatlik bir oynanış sunacak RAAM’s Shadow ile birlikte 6 yeni multiplayer karakteri, Chocolate silah seti ve 250 oyuncu puanı (Gamerscore) geliyor. Eklenti 1200 Microsoft puanı karşılığında, 13 Aralık'ta oyuncuların beğenisine sunulacak.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War 3 RAAM's Shadow içinde neler olacak?
İlginizi Çekebilir