Gears of War 3'e son eklenti!

Hasan Uğur Nayır 28.03.2012 - 11:24
Yeni haritalar, silahlar ve karakterler geldi
Gears of War 3'ün yeni DLC'si sonunda kullanıcıların beğenisine sunuldu. Forces of Nature isimli yeni eklentiyle birlikte 5 harita oyuna ekleniyor. Aftermath, Artillery ve Cover yeni haritalar. Diğer ikisi ise Gears of War 2'den Jacinto ve Gears of War 1'den de Raven Down'ın yeniden yapılmış hali. Rod Fergusson daha önce yaptığı açıklamada, Elemental Cleavers isimli 4 tane özel Easter Egg silahın haritalar içine gizlenmiş olduğunu belirtmişti. Mesela bir tanesi belli bir mesafeden oyuncuyu donduruyor, diğer bir tanesi ise yakıyor. Bu silahlara özel Achievement'lar da var. DLC ile birlikte toplamda 250 puanlık Achievement oyuna ekleniyor.

Gears of War 3'e son eklenti!
Forces of Nature'da; Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite ve Savage Hunter olmak üzere 4 yeni karakter yer alıyor. Eklenti ayrıca 7 farklı silah temasını da içeriyor, bunlardan ikisi ise gelen geri dönüşümler üzerine tasarlanmış. DLC'yi 800 Microsoft puanı üstünden satın alabilirsiniz.

Gears of War 3 de, Games on Demand'a düşmüş durumda. Oyun tam sürüm olarak Xbox Live üstünden £49.99 fiyatla satışa sunuldu.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War 3'e son eklenti!
İlginizi Çekebilir