Gears of War 3'ın betasında ne olsa?

Murat Halilbeyoğlu 7.01.2011 - 15:50
İşte Epic Games'in içindeki son tartışma konusu
Epic firmasının patronu Mike Capp yaptığı bir açıklamada henüz Gears of War 3'ün multiplayer beta versiyonuna neler ekleyeceklerine karar veremediklerini belirtti.

Capps açıklamada "Gears 3'ün beta giriş kodları için herkesin kapışacağını biliyoruz dolayısı ile bu modu en fanatik oyuncularımız oynayacaktır. Beta baharda başlayacak ve dürüstçe söylemek gerekirse henüz betanın içerisinde neler olması gerektiği konusunda tartışma aşamasındayız. Çünkü fanlarımızın bu işin en başından beri bizimle olup oyunun büyümesi ve gelişmesini birlikte yaşamak istiyoruz" dedi.

Capps ayrıca People can Fly'ın son oyunu Bulletstrom'u 360 versiyonunu alanların Gears 3'ün betasına katılma hakkı olacağını ekledi. Tıpkı zamanında orijinal Crackdown oyununu alanın Halo 3 multiplayer betaya katılma hakkı olduğu gibi.

Gears of War 3'ın betasında ne olsa?
"Bence Crackdown bu konuda çok iyi bir örnek oldu. Oyunun içerisinde gerçekten sağlam bir Halo 3 betası bulunuyordu ve genel kanı oyunun sırf bu yüzden aldığı yönündeydi. Hal bu ki Halo 3 Crackdown'ın üzerinden kazanırken tam tersi bir olayda geçerliydi.  

Oyunu alan Halo 3 oyuncuları Crackdown ile de bu şekilde tanışmışlar ve daha önce alışık olmadıkları bir oyun türüyle karşı karşıya gelmişlerdi, ki bence Crackdown mükemmel bir oyundu. Oysaki Halo 3 betası olmasa  oyunu asla almazdım diye düşünüyorum ama iyi ki almışım. Dolayısı ile biz de Bulletstorm oyununu Gears fanlarımıza bu şekilde tanıtmayı düşünüyoruz" diyor Capps.

Şimdi Bulletstorm 22 şubatta Amerika'da, 25'inde ise Avrupa'da PC, 360 ve PS3 için çıkacak. o zaman Gears 3'ün betasını oynamaya bir ay mı kaldı dersiniz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 11:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War 3'ın betasında ne olsa?
İlginizi Çekebilir