Gears of War 3'te Fenix Rising dönemi

Özgür Yıldız 17.01.2012 - 17:17
Yeni harita paketi ve XP sistemi devrede.
Epic Games, Gears of War 3 için hazırladığı Fenix Rising eklentisini oyunculara sundu. İçerisinde Marcus Fenix'in hayatı ve tecrübelerinden etkilenerek hazırlanmış 5 çoklu oyuncu haritası Academy, Anvil, Depths, Escalation ve Slab'la birlikte yeni karakter skin'leri ve XP sistemi de bulunuyor.

4 yeni skin Recruit Clayton, Thrashball Cole - Limited Edition, Savage Marauder ve Savage Kantus - Limited Edition'ın yanısıra yeni bir tecrübe sistemi de içeren paket, oyuncuların 100. seviyeye ulaşmasını ve yeni amblem ve silah görünümlerine sahip olmalarını sağlıyor.



Eklentiyi alıp 100. seviyeye ulaşanların Trueskill puanları değişmeden tekrar başlama şansları da olacak. Oyuncular tekrar seviye aldıkça kırmızı, yeşil ve altın renkli yeni kanat renklerine de sahip olabilecekler. Rank numalarıları da kırmızı, yeşil ve mavi renklerle gösterilecek. "Re-up" yapan oyuncular ayrıca kişiselleştirilmiş bir silah görünümüne de sahip olacaklar.

Fenix Rising, Xbox Live üzerinden 800 Microsoft puanına satın alınabiliyor ve Versus Multiplayer, Horde and Beast modlarında oynanabiliyor.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War 3'te Fenix Rising dönemi
İlginizi Çekebilir