Gears of War 3'ü editörler mi sızdırdı?

Erhan Kahraman 11.09.2011 - 10:28
Jtag sürümü torrentte kim yayınladı?
Gears of War 3'ün tam sürümü, çıkışına az bir süre kala torrent ve benzeri paylaşım ağlarına düştü. Sadece Jtag'li Xbox 360'larda oynansa da, oyunun yapımcısı ve yayıncısı için tam bir felaket anlamına gelen bu "ön sunum" ile ilgili şok bir iddia kulislerde dolanıyor.

Bildiğiniz üzere, oyun portalları ve dergiler, pek çok oyunun inceleme sürümüne piyasaya çıkmadan önce sahip oluyor. Böylelikle oyun severlere ilgili yapım raflarda yerini aldığı gün, incelemelerini sunmamız mümkün oluyor. Ancak Gears of War 3 etkinliğinde dağıtılan inceleme kopyalarından birinin, oyun editörlerinden biri tarafından internete sızdırıldığı söyleniyor.

Gears of War 3'ü editörler mi sızdırdı?
Böylesi bir iddianın doğru çıkması, tüm oyun habercilerini zan altında bırakacağı gibi, firmaların bundan böyle oyun sitelerine ürün gönderme politikasını da ciddi anlamda etkileyecektir. Merlin'in Kazanı ekibi olarak biz, bu söylentinin gerçek olmamasını umuyoruz.

Gears of War 3, büyük bir kadronun yıllardır üzerinde çalıştığı bir proje. Bunca emeğin kendini bilmez bir editör tarafından baltalanması, içinde bulunduğumuz topluluğa ihanet olur sadece. Dileriz, bu dedikodu bir an önce netlik kazanır ve suçlu her kimse belirlenip, gereken hukuki süreç başlatılır.
Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 22:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War 3'ü editörler mi sızdırdı?
İlginizi Çekebilir