Gears of War 4'ün yeni haritaları Drydock ve Checkout'un tanıtımları yayımlandı

Onur Güner 29.10.2016 - 14:02
Haritalar çok oyunculu modunda ücretsiz oynanabilecek
Normalde sıkı bir Gears of War serisi hayranı iseniz, Drydock ve Checkout haritalarını Gears of War 3'den tanıyorsunuzdur. Microsoft yaptığı açıklama ile beraber tekrar elden geçirdiği bu iki haritayı Gears of War 4'e ekleneceğini söyledi. Normalde ücretsiz olacak bu iki harita ise sadece çok oyunculu (mıltplayer) moduna gelecek ve oyuncular 8 Kasım 2016 tarihinden itibaren bu haritalarda oynayabilecekler. Ancak eğer oyunun Season Pass paketine sahipseniz o zaman diğer oyunculardan 1 hafta erken oynama şansınız oluyor. Zira Season Pass paketi olan oyuncuları Drydock ve Checkout haritalarını 1 Kasım 2016 tarihinde aktif olarakoynayabilecekler. Söylenene göre bu yeni gelecek haritalar sadece başlangıç.

Gears of War 4'ün yeni haritaları Drydock ve Checkout'un tanıtımları yayımlandı
Zira Microsoft, oyunu kısa sürede yeni ekleyeceği haritalarla oyuna çeşitlilik katmak ve daha güzel oynanır bir hale getirmek istiyor. Söylenene göre Microsoft'un hedefi ise toplam 24 yeni harita eklemek. Firma oyuna  her ay 2 yeni harita ekleyecek ve böylelikle 12 ay içerisinde toplam 24 yeni harita eklemiş olacak.

Bu haritalar oyunculara ücretsiz olarak sunulacak ve ancak oyuncular şayet özel maç yapmak veya çevrimdışı (offline) oynamak isterlerse o zaman haritaları içeren 2 DLC paketini de almaları gerekecek.

Bakalım Microsoft'un oyuna ekleyeceği diğer haritalar neler olacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 16:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War 4'ün yeni haritaları Drydock ve Checkout'un tanıtımları yayımlandı
İlginizi Çekebilir