1/2

Gears of War: Judgment gecesinde neler oldu?

Mert Günhan 25.03.2013 - 14:40
Destansı gecenin detayları!
Geçtiğimiz hafta gerçekten hareketli ve heyecanlıydı, bu heyecan ve hareketin sebebi ise geçtiğimiz Cuma yapılan Gears of War: Judgment etkinliğinin okurlarımız ile birlikte olmamıza fırsat verecek olmasıydı.
Cuma öğleden sonra bendeniz, Berkant, Özgür, Tayfun ve Murat Oktay’dan oluşan öncü ekibimiz canlı yayın ekipmanlarını arabaya yükleyip Etiler’e doğru yola çıkarken, aklımızda olan tek soru yağan yağışın etkinliği nasıl etkileyeceği idi. Sağnak yağmur oldukça zorlayıcı bir sınav olacaktı bizim için fakat bunu başarabilirsek, bir adım sonrası savaş muhabirliği olduğu için, hedefimizi yüksek tuttuk.

Gears of War: Judgment gecesinde neler oldu?
Etkinlik alanına geldiğimiz vakit yağmur şiddetini daha da arttırmıştı, Xbox ekibi kurulumlarını yağmur çamur demeden büyük bir hızla sürdürmekteydi, çadırlar kurulmuş, standlar hazırlanmaktaydı. Biz de kendimizi ufak ufak etkinlik alanına yayarak canlı yayın yapacak noktalar belirledik.

Akşam dörde doğru sabırsız oyuncular dört bir yandan D&R’ın çevresinde birikmeye başladı, kimileri harıl harıl oyun muhabbetlerine takılmışken, kimileri içeri sızıp Gears of War için kurulan deneme platformlarına kendisini kaptırdı.

Beş altı gibi çevremizi iyice Gears of War: Judgment karakterleri sarmıştı, yükselen heyecan ile etraf kalabalıklaşırken, etkinliğin temposu arttıkça, muhabbetler harlanıyordu. Sabırsızlık revaçtaydı ve bunu hisseden Xbox Türkiye’nin Kategori Müdürü Levent Ertoğlu’nun açıklama yapması gereken zaman gelmişti.