Gears Of War Koleksiyonu Yolda

Utku Biçer 15.01.2024 - 11:52
Sızıntılardan edinilen bilgilere göre, en iyi Gears Of War oyunlarından bazılarını derleyen koleksiyon yolda. Ayrıca koleksiyonun The Coalition tarafından geliştirildiği iddia ediliyor.

Sızıntılardan edinilen bilgilere göre, en iyi Gears Of War oyunlarından bazılarını derleyen koleksiyon yolda. Ayrıca koleksiyonun The Coalition tarafından geliştirildiği iddia ediliyor. Gears Of War hayranlarının şu anda heyecan duyacakları birçok şey var. Gears of War Aksiyon TV dizisi şu anda Netflix ile çalışıyor. Dave Bautista, Marcus Phoenix’i canlandırmak için en iyi seçim ve o da ilgileniyor.

Gears Of War 6, Açık Dünya Olacak

Ayrıca Gears Of War 6 var, seriyi daha önce hiç gitmediği bir yere sürüklüyor. Açık dünyaya götürürken aynı zamana hikâyeyi de devam ettirecek. Oyunun açık dünyaya dönmesi, her oyuncu tarafından beğenilmeyebilir. Ama dizinin yaratıcısı Cliff Blesinski’nin The Coalition’ın ne üzerinde çalıştığını gördü. Hayranların da yeni yönünü görmeleri için heyecanlı olduğunu bildiriyor.

Gears Of War 6, Açık Dünya Olacak

The Coalition ekibinden biri attığı isimsiz tweeet ile ortalığı hareketlendirdi. Bu yıl büyük bir şey olacağını ima ettiği tweet sonrası hayranlar 2024’te yayınlanmak üzere bir şeylerin olduğuna inanıyor. Birçok kişi bunun Gears Of War 6’nın çıkış tarihi olabileceğini düşünüyor. Fakat son spekülasyonlar doğrultusunda bir Gears koleksiyonunu da işaret ediyor.

Kısa bir süre önce Xbox Infinite podcast’inde Gears Of War koleksiyonunun yapım aşamasında olduğunu söyledi. Ayrıca “yapımın tamamlandığı ve oyunun testçiler tarafından test edildiğini” de ifade etti.

Koleksiyonun, Halo: The Master Chief Collection’a benzer bir projede olacağına inanılıyor. Tüm Gears Of War hikâyesini tek bir oyunda derliyor. Bu oyunda grafik yükseltmeleri de karşımıza çıkacak.

Gears Of War Xbox ve daha az oranda da PC’deki en popüler serilerden birisi. Bu koleksiyon harika bir özel yapım olacak gibi duruyor. Herhangi bir tanıtım tarihi veya çıkış aralığı paylaşılmadı. Ancak söylentiler doğruysa 2024 içerisinde çıkması için yakında açıklanması gerekiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2024 14:41
Açık dünyalık oyun değil ya bu bize doğru dürüst bol bosslu bir gears lazım dev canavarlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2024 23:23
ortada adam akıllı saf aksiyon kalmamışken adamlar açık dünya yapıcaz diyor. zaten 4-5 te hafif keşif araç falan eklediler çok sarmadı. 6'da tam açık dünya yapıp batıracaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears Of War Koleksiyonu Yolda
İlginizi Çekebilir