Gears of War yapımcısı iptal edilen Alien oyununu anlattı

Ersin Kılıç 11.02.2020 - 15:18
Gears of War yaratıcılarından biri olan ünlü yapımcı Cliff Bleszinski, iptal edilen Alien projesi hakkında ilk detayları paylaştı

Gears of War serisi ile adını duymaya başladığımız Cliff Bleszinski, direkten dönen yani iptal edilen Alien oyunu hakkında ilk bilgileri paylaştı. Bleszinski, oyunun hikayesi ve detayları konusunda birçok şeyin zamanında hazır olduğunu da dile getirmiş.

Gears of War yapımcısı iptal edilen Alien oyununu anlattı

Kendi sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yapan Bleszinski,, Boss Key productions firması kapanmadan önce bir Alien oyunu üzerinde çalıştıklarını, fakat Disney'in Fox'u satın almasından sonra bu projenin rafa kalktığını dile getirmiş. Üstelik bu projede Ripley'in büyümüş kızı Newt'i kontrol edeceğimizi ve oyunun tıpkı Black Mesa gibi çığırından çıkan bir tesiste geçeceğini belirtmiş. Proje ile ilgili en farklı detay ise Ripley'in bir şekilde hayatta kaldığı ve tıpkı Halo serisindeki Cortana gibi bize akıl vereceğinin belirtilmesi olmuş.

Gears of War yapımcısı iptal edilen Alien oyununu anlattı

"Boss Key Productions kapanmadan önce Fox ile yeni bir Alien oyunu için konuşuyorduk. Daha sonra Disney onları satın aldı ve proje bu hengame içerisinde kayboldu. Bu projede Ripley hayatta olacaktı ve Cortana/Anya gibi size rehberlik edecekti. Dünyada geçmesi planlanan oyunda Weyland ve Yutani şirketlerinin uzaylıları Black Mesa gibi bir tesiste silahlandırmaya çalıştığını görecektik ve tabi ki ortalık cehennem alanına dönecekti." diyen Bleszinski, oyunda ayrıca Casey isminde tıpkı Bishop gibi robotik bir dostumuzun olacağını da sözlerine eklemiş. Casey, Alien filminde Newt'in oyuncak bebeği olarak yer almış ve filmin en ikonik sahnelerinde kullanılmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War yapımcısı iptal edilen Alien oyununu anlattı
İlginizi Çekebilir