Gears Tactics, Xbox Series ve Xbox One için 10 Kasım'da çıkacak

Özgür Deveci 13.09.2020 - 00:39
Splash Damage tarafından geliştirilen sıra tabanlı strateji oyunu Gears Tactics, 10 Kasım'da Xbox Series ve Xbox One için piyasaya çıkacak.

Splash Damage tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan sıra tabanlı strateji oyunu Gears Tactics'in Xbox Series ve Xbox One için çıkış tarihi belli oldu. Oyun, 10 Kasım 2020 tarihinde Xbox Series ve Xbox One platformları için piyasaya çıkacak. Gears Tactics ilk olarak 28 Nisan'da Steam mağazasında yayınlanmıştı. Daha sonra Xbox Game Pass'e de dahil olan oyun Microsoft Store'da Windows 10 kullanan PC oyuncularının beğenisine sunulmuştu. Oyun bu seferde Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları için satışa sunulacak.

Gears Tactics, Xbox Series ve Xbox One için 10 Kasım'da çıkacak

Gears Tactics, Xbox Series ve Xbox One için 10 Kasım'da çıkacak

İlk Gears of War oyunundan 12 yıl öncesini konu alan oyun Sera gezegenindeki şehirler, yer altından gelerek korkunç tehdit teşkil eden düşmanların eline geçmeye başlıyor: Locust Sürüsü. Hükûmet darmadağın bir durumdayken hayatta kalanlardan oluşan bir ekip, insanların son umudu olarak ortaya çıkıyor. Gabe Diaz olarak oynayın ve Locust ordusunun acımasız ve güçlü lideri, canavarlar yaratan dahi kötü adam Ukkon'u yakalamak için çıkılan umutsuz görevde ekiplerinizi belirleyin, komuta edin ve gerekli ekipmanı sağlayın. Tüm zorluklara rağmen hayatta kalmak için savaşarak son derece zalimce ve sıra tabanlı taktiksel savaşta zekânızla düşmanınıza üstünlük sağlayın. En beğenilen video oyunu efsanelerinden birinde savaşın şiddetini yepyeni bir şekilde tecrübe edin.

Oyunun ana özellikleri

• Etkileyici ve karakter odaklı hikaye - Bir liderlik, hayatta kalma ve fedakarlık serüveninde isyankar asker Gabe Diaz olarak oynayın, birliklerinizi kurtarın ve oluşturun.

• Özelleştirilebilir birlik ve teçhizat - Zorlu düşmanlara karşı birliğinizi, yeteneklerini yükselterek ve zor görevlerden topladığınız ganimetlerle onları donatarak hazırlayın.

• Agresif oynanış - Hızlı tempolu ve sıra tabanlı savaşlarda durmak bilmeyen, sayısız düşmana karşı yapılan yoğun ve heyecanlı karşılaşmalarda ilerleyerek ve hayatta kalarak birliğinizi komuta edin.

• Devasa baş düşman savaşları - Stratejilerinizi alt üst eden devasa, ölümcül baş düşmanları alt edin ve savaşın ölçeğini tamamen değiştirin.

Son olarak oyunun Xbox platformu için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 16:31
Konsol için gamepass e eklenecekmi en önemli şeyi söylememişsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears Tactics, Xbox Series ve Xbox One için 10 Kasım'da çıkacak
İlginizi Çekebilir