Gecelerinize eşlik eden klavye

Merlinin Kazanı 7.02.2011 - 17:00
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800
Logitech gündüz veya gece  parlak bir aydınlatma sunan  şarj edilebilir Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800’ü tasarladı. Bu en yeni Logitech klavye, ortam ışığına ve harekete duyarlı sensörleri sayesinde ihtiyacınız olduğunda size yeteri kadar aydınlatma sunarken, klavyeyi kullanmadığınız zamanlarda ise pil tasarrufu yapmanızı sağlıyor.

Logitech Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Mustafa Uyar, K800 ile ilgili şunları söyledi: “Wireless Illuminated klavye K800, hem tasarıma, hem de fonksiyona önem verenler için mükemmel bir ürün. K800 klavye, akıllı aydınlatma Logitech Unifying teknolojisi, PerfectStroke tuş sistemi ve Incurve tuşları gibi pek çok çarpıcı özelliği şık ve ince bir tasarımda bir araya getiriyor”.

Gecelerinize eşlik eden klavye
Wireless Illuminated K800’ün arkadan aydınlatması,  ortam ışığına duyarlı sensörlerini kullanarak odadaki ışık miktarına göre kendini otomatik olarak ayarlıyor. . Hareket sensörleri, elinizi klavyeye doğru yaklaştırdığınızda hareketinizi algılayıp aydınlatmayı açıyor, elinizi klavyeden çektiğinizde ise kapatıyor. Sonuç olarak daha uzun (tek şarjla 10 güne kadar) pil ömrüyle parlak bir aydınlatmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Wireless Illuminated K800, klavyeyi kullanırken şarj etmenizi sağlayan mikro USB kablosu sayesinde her zaman kullanıma hazır. Hızlı ve esnek şarj edilebilme özelliğiyle pilleri değiştirmenize gerek kalmadan,  mikro USB kablo sayesinde pilleri yerindeyken yeniden şarj edebilirsiniz.    

Wireless Illuminated K800, PerfectStroke tuş sistemi ve Logitech Incurve tuşları ile konforlu bir yazma deneyimi sunuyor. PerfectStroke tuş sistemi, her bir vuruşu konforlu, akıcı ve sessiz hale getirmeye yardımcı olurken; Logitech Incurve tuşlarının içbükey tasarımı ve yumuşak kenarları parmaklarınızın klavyeye uygun bir şekilde yerleşmesini sağlıyor ve saatler boyunca tuşlar arasında rahat hareket etmenize imkân tanıyor.
Logitech’in Unifying teknolojisiyle uyumlu K800’ün küçük boyutlu alıcısını bilgisayarınızdan çıkarmadan kullanabilirsiniz.

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 Satış Fiyatı: 128$+KDV

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gecelerinize eşlik eden klavye
İlginizi Çekebilir