GeForce NOW kütüphanesi 1000 oyunu geride bıraktı

Ersin Kılıç 16.07.2021 - 11:27
13 yeni oyunun eklendiği NVidia GeForce Now kütüphanesi 1000 oyunu bu hafta itibari ile geride bırakıyor.

NVidia yaptığı açıklama ile GeForce Now oyun kütüphanesinin 1000 oyun barajını geride bıraktığını duyurdu. Game+ ile birlikte ülkemizde de sunucuları ile hizmet vermeye başlayan sisteme bu hafta 13 yeni oyun ekleniyor. Eklenen oyunların listesi ve yapılan resmi açıklama şu şekilde;

Bu Hafta GeForce NOW’da 1000. PC oyunu yayınlanıyor

GFN Perşembe Güncellemeleri’nde bu hafta GeForce NOW kütüphanesine 13 yeni oyun ekleniyor ve kütüphanede bulunan PC oyunlarının sayısı 1.000’in üzerine çıkıyor. Tüm üyeler, en popüler 100'e yakın oyuna ücretsiz olarak erişebiliyor.  GFN Perşembe Güncellemeleri’yle her hafta yeni oyunlar oyuncularla buluşmaya devam ediyor. GeForce NOW’a 18 ay önce beta sürümünden çıktığından beri 500’den fazla yeni oyun geldi ve toplam sayı 1.000’in üzerine çıktı.

Her şey oyunlarla ilgili

Riot Games, Bungie, Paradox Interactive, Epic Games, Square Enix, Deep Silver gibi 300’den fazla PC oyun geliştiricileri sayesinde GeForce NOW’da 1000’in üzerinde oyunun yayınlanması mümkün hale geldi. En iyi oyun geliştiriciler, oyuncuların bulut oyun hizmeti üzerinden erişebilmesi için oyunlarını GeForce NOW’da yayınlamayı seçti.

GeForce NOW kitaplığındaki 1.000 oyunla birlikte üyeler Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect ve GOG.COM gibi mağazalardan sahip oldukları PC oyunlarının tam sürümlerine GeForce NOW üzerinden erişebiliyor. GeForce NOW kütüphanesinde bulunan bazı oyunlar ise şöyle sıralanıyor:

GeForce NOW kütüphanesi 1000 oyunu geride bıraktı

Unutulmaz bir macera için üyeler, The Witcher 3: Game of the Year Edition, ASTRONEER veya Assassin's Creed Odyssey ve Crusader Kings III gibi tarihi hitleri oynayabiliyor. Destiny 2, Valheim, OUTRIDERS, Rocket League ve Counter-Strike: Global Offensive gibi popüler oyunları arkadaşlarıyla oynayabiliyor. Veya oyuncular, Dead by Daylight, Outlast, Phasmophobia, 7 Days to Die ve Dying Light gibi oyunlarla ürkütücü bir deneyim yaşayabiliyor. Ayrıca üyeler, sinema kalitesinde oyun için Control, Shadow of the Tomb Raider veya Cyberpunk 2077'de RTX Açık olarak oyunları bir sonraki seviyeye taşıyabiliyor. Fantezi, aksiyon, RPG, nişancı, bilimkurgu, gizlilik, rekabetçi, sıra tabanlı, kart oyunları ve çok daha fazlası GeForce NOW'daki 1000'den fazla seçenek arasında bulunuyor.

Bu haftanın en yeni eklemeleri arasında inşaat yönetimi simülasyon oyunu The Immortal Mayor (Steam), macera oyunu Lost at Sea (Steam), aksiyon rol yapma oyunu Alchemist Adventure (Steam) ve tek kişilik aksiyon macera oyunu Retro Machina (Steam) bulunuyor.

Bu hafta GeForce NOW kitaplığına katılan oyunların tam listesi:

  • The Immortal Mayor (15 Temmuz’da dünyayla aynı anda Steam’de)
  • Lost at Sea (15 Temmuz’da dünyayla aynı anda Steam’de)
  • Obduction (22 Temmuz’a kadar Epic Games Store’da ücretsiz)
  • Alchemist Adventure (Steam)
  • Retro Machina (Steam)
  • Space Colony: Steam Edition (Steam)
  • Tained Grail: Conquest (Steam)
  • Unity of Command II (Steam)
  • Warframe (Digital Extremes)
  • Wildermyth (Steam)
  • X3: Albion Prelude (Steam)
  • Ys: Memories of Celceta (Steam)
  • Ys Origin (Steam)
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
okthai
okthai 17.07.2021 07:22
Ücretsiz pakete üye olarak performans nasıl acaba diye bir deneyeyim dedim. Bir de ne göreyim. Bu sistemde oyunu oynayabilmek için ona, ilgili platformda önceden satın alman gerekiyormuş. :))))) Ben de bunu XBOX Gamepass gibi aylık aidatla kütüphanedeki istediğin oyunu oynayabildiğin bir platform sanmıştım. Bir de kontrolcüler kablosuz olarak çalışmıyor. Yani verdiğin para, hi-end ekran kartı kiralama bedeli.
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2021 17:03
Geforce Now sitesinden alıntı: "GeForce NOW, dijital PC oyunu mağazalarına bağlanarak sahip olduğunuz oyun kütüphanenizden veri akışı yapma imkanı sağlar."
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2021 03:19
Bunları farketmek için kendi sitesini okumanız da yeterli, paket almanıza da gerek yoktu ki. Adamlar size oyun veriyoruz demiyor hiç biryerde. oynunuzu bizim sistemde oynayabilirsiniz diyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2021 17:18
Qyda 60? odeyerek "hi end ekran kartli" pc toplayamayacagina gore bi zahmet oyunu al bu sistemden oyna.ha insallah xcloud geldiginde gamepass ile birleaince cok daha iyi olacak ama suan icin en iyi secenek bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2021 18:55
Guzel debç Bi gta getirseler yada battlefield1 2 3 4 5 filan oyunlar var ama gta yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce NOW kütüphanesi 1000 oyunu geride bıraktı
İlginizi Çekebilir