GeForce Now sistemine 12 oyun daha eklendi

Ersin Kılıç 12.02.2021 - 10:48
Önümüzdeki ay ülkemizde sunucuları açılacak olan GeForce Now sistemine altısı RTX destekli olmak üzere 12 oyun eklendi.

NVidia’nın devam eden birinci yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak, bu haftaki GFN Perşembe Güncellemeleri’nde, 12 yeni oyuna ek olarak GeForce NOW'daki en iyi RTX oyunlarından bazılarına ulaşılabiliyor.

GeForce Now sistemine yeni oyunlar geldi

GeForce NOW Kütüphanesi, oyunlarda bulunan RTX teknolojisinin en iyi örneklerinden bazılarını hali hazırda destekliyor. NVIDIA bu Perşembe oyuncuların her cihazda tüm grafiksel ihtişamlarıyla oynayabileceği bu harika oyunlardan altı tanesi tanıtıyor. 

- Control, oyuncular RTX teknolojisiyle gizemli ‘Oldest House’un içindeki diğer boyutları keşfedebilecekler. Oyuncular oyunu ışın izlemeli yansımalar, temas gölgeleri (contact shadows) dolaylı dağınık aydınlatma (indirect diffuse lighting) ve DLSS teknolojisiyle birlikte oynayabilirler.

- Işın izleme teknolojili, Deliver Us The Moon artık GeForce NOW’da. GeForce RTX ile unutulmayacak kadar sürükleyici bir deneyimde uzay ve PC grafiklerinin geleceğini keşfedebilirsiniz. Oyuncular, oyunu ışın izlemeli gölgeler, yansımalar ve DLSS teknolojisiyle birlikte oynayabilecekler.

- Çarpıcı gerçekçilikte hayata geçirilen keskin ve korkutucu bir kıyamet sonrası dünya olan Metro Exodus’u keşfedin. Oyuncular oyunu ışın izlemeli çevresel perdeleme (ray-traced ambient occlusion), yayılımlı global aydınlatma (diffused global illumination), ışık yayan dokular (emissive lighting) ve DLSS teknolojisiyle birlikte oynayabilecekler.

- Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, Lara Croft'un oyunların kaderini değiştiren RTX teknolojileriyle Tomb Raider olduğu anı yeniden yaşayın. Oyuncular, ışın izleme teknolojisi ve DLSS teknolojisiyle oyunu oynayabilecekler. 

GeForce Now sistemine 12 oyun daha eklendi

- GeForce RTX ile Watch Dogs: Legion'da oyuncular yakın geleceğin Londra'sına tüm ihtişamıyla tanık olabilecekler. Oyuncular, oyunu ışın izlemeli yansımalar ve DLSS teknolojisiyle oynayabilecekler.

- RTX teknolojisinin gücü sayesinde oyuncular Cyberpunk 2077’de geleceğin canlı metropolü Night City'yi deneyimleyebilecekler. Oyuncular oyunu ışın izlemeli yansımalar, çevresel perdeleme (ambient occlusion), gölgeler, yayılımlı aydınlatma (diffuse illumination), global aydınlatma (global illumination) ve DLSS teknolojisiyle oynayabilecekler.

 Ek olarak, oyuncular bu hafta GeForce NOW'da Everspace, Legend of Heroes in the Sky: Trials of Cold Steel III, South Park: The Fractured But Whole ve Metro: Last Light Redux (oyun şu anda mevcut ve Epic Games Store'da 11 Şubat Perşembe gününe kadar ücretsiz) oyunlarına erişebilecekler.

CRSED: F.O.A.D.

Danganronpa Another Episode: Ultra Despair Girls

Everspace

Farm Manager 2018

Farmer's Dynasty 

Fate Seeker

Lara Croft and the Temple of Osiris

Legend of Heroes in the Sky: Trials of Cold Steel III

Metro: Last Light Redux – Epic Games Store'da 11 Şubat Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak mevcut

South Park: The Fractured But Whole

Stay Out

Thea 2: The Shattering

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 21:34
Keşke valorant gelde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 11:08
Keşke pes 21 ve Fıfa 21 gelse
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 13:50
Aga Keşke Doom eternal gelse ama sanırım Bethesda stadia ile anlaştığı için gelmeyecek :(
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 02:16
Olum doom eternal acayip optimize bi oyun 1050 kartla oynadım 60fps utanmasa hesap makinesinde çalışacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 12:16
Eskiden dark souls vardı sonradan kaldırdılar. Oynamayı istediğim çoğu oyun yok, olanlarda kaldırıldı. Keşke şu oyun firmalarıyla orta yolu bulsalarda çözseler şu işi
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce Now sistemine 12 oyun daha eklendi
İlginizi Çekebilir