GeForce Now sistemine 15 oyun daha eklendi

Ersin Kılıç 10.07.2020 - 11:28
Apex Legends’a Highlights desteği gelen GeForce Now sistemine 15 yeni oyunun daha eklendiği açıklandı. Eklenen oyunların listesi haberimizde.

NVidia'nın bulut tabanlı oyun sistemi GeForce Now için yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Firma yaptığı açıklama ile sisteme 15 oyun daha eklendiğini duyurdu. Yapılan açıklama ve sisteme eklenen yeni oyunların listesi şu şekilde;

GeForce Now sistemine 15 oyun daha eklendi

NVIDIA, her hafta yayınladığı “GeForce NOW’da Bu Hafta” güncellemesinin yanında Apex Legends için NVIDIA Highlights desteğini de duyurdu. Bu haftanın GeForce NOW Oyuna Hazır sürümüne ek olarak bulut sunuculardaki akıllı görüntü tanıma özelliği sayesinde Apex Legends’a NVIDIA Highlights desteği de ekleniyor.

Bu haftadan itibaren Apex Legends’a yeni NVIDIA Highlights desteği ekleniyor. EA’nin son derece popüler, ücretsiz oyunu Battle Royale, bundan sonra oyun anlarını otomatik algılamak ve yakalamak için NVIDIA’nın akıllı modelleme ve görüntü tanıma teknolojisini kullanacak. Artık oyuncular sınırın dört bir yanından gelen rakipleriyle ihtişamlarını, şöhretlerini ve servetlerini paylaşabilecekler. NVIDIA Highlights’ın sunduğu bu yenilik, önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıyla buluşacak.

Apex Legends, GeForce NOW’da “Highlights” ile gitgide büyüyen bir oyun listesine katılıyor. Oyunların tam listesi burada bulunuyor. Sırada hangi oyunların destek alacağı ve macOS desteğinin eklenme tarihi için güncellemeler gelmeye devam edecek.

GeForce NOW’da Oyuna Hazır

NVIDIA, GeForce NOW üyelerine daha fazla anlık olarak erişilebilen oyun sözünü tutarak her perşembe “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” güncellemesini yayınlamaya devam ediyor.

GeForce NOW üzerinden en sevilen oyunları anlık oynama imkanı her zaman “GeForce NOW’da Oyuna Hazır” olmak anlamına geliyor. NVIDIA, bütün oyun güncellemelerini ve yamalarını yöneterek oyun deneyimini bulut oyunculuğu için optimize ediyor ve Game Ready Sürücü performans iyileştirmeleriyle geliştiriyor. Buna ek olarak, eğer oyun RTX destekliyorsa, o oyunu muhteşem ışın izlemeli grafiklerle oynamak mümkün.

GeForce Now sistemine 15 oyun daha eklendi

Buna ek olarak Epic Vault, her hafta sunduğu muhteşem ücretsiz oyunlarını yayınladığında, bu oyunları GeForce NOW’a en kısa zamanda getirmek için NVIDIA da iş başında olacak. Bu hafta The Escapists 2 ve Killing Floor 2 üzerinde çalışmalar devam ediyor. Her perşembe yeni oyunlar oyuncuları bekliyor olacak.

GeForce NOW’a yeni eklenen oyunlar:

A Story About My Uncle
Arise: A Simple Story (Epic Games Store)
Avorion
Black Desert Online (Rusya/Türkiye/Orta Doğu ve Kuzey Afrika)
Endless World
Hue
My Time at Portia (Epic)
Neo Cab
Scrap Mechanic
Ultimate Chicken Horse

GeForce NOW’a geri dönen oyunlar:

Besiege
Construction Simulator 2 US - Pocket Edition
Cultist Simulator
Empyrion - Galactic Survival
Last Tide

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2020 01:03
Pes 2020 gelirimi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2020 08:59
Dewamke
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2020 08:46
Black desert i vermişler ama türkçe değil ne yaptıysam rusçada kaldı ingilzice olsa onada razıyım beklediğim bir oyundu bir türlü oynayamadım nasıl yapacağım bilmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce Now sistemine 15 oyun daha eklendi
İlginizi Çekebilir