GeForce Now sistemine bu hafta 7 oyun daha eklendi

Ersin Kılıç 16.09.2022 - 11:59
NVidia yaptığı açıklama ile GeForce Now kütüphanesine Metal: Hellsinger oyunu da dahil olmak üzere yedi yeni oyunun ekleneceğini açıkladı.

NVidia GeForce Now sistemi için her hafta olduğu gibi sisteme eklenecek yeni oyunlarla ilgili açıklama yapıldı. NVidia tarafından yapılan açıklamaya göre Metal: Hellsinger oyunu da dahil olmak üzere sisteme bu hafta yedi yeni oyun eklenecek. Sisteme eklenecek oyunların listesi ve verilen detaylar şu şekilde;  

GeForce Now sistemine bu hafta 7 oyun ekleniyor

'Isonzo' ve 'Little Orpheus'un da dahil olduğu yeni sürümlerin ve yeni 'Jurassic World Evolution 2' DLC desteğinin yer aldığı bu GFN Perşembe gününde de oyuncular oyunlar arasında kaybolacak. Bu hafta GFN Perşembe güncellemeleriyle 1.400'ün üzerinde oyundan oluşan GeForce NOW kütüphanesine katılan yedi yeni oyunla hafta sonuna erkenden giriş yapın. 

GeForce Now sistemine bu hafta 7 oyun daha eklendi

Dinozorlardan bile daha eski bir PC'den PC oyunlarını oynamayı hayal bile edemeyen oyuncular artık Mac bilgisayarlardan veya mobil cihazlar üzerinden  GeForce NOW sayesinde istedikleri oyunları oynayabiliyor. 

Oyun Dünyasına Giriş Yapın

Isonzo’da, otantik bir FPS 1. Dünya Savaşı oyunu, taktik becerilerinizi test edin. Kuzey İtalya'nın doğal zirveleri, engebeli vadileri ve pastoral kasabaları arasında savaşın. Tarihsel savaş rollerine dayalı altı sınıftan birini seçin ve seçtiğiniz sınıfla bağlantılı çeşitli silah, ekipman ve avantajlardan bir teçhizat oluşturun. Kum torbaları ve teller döşeyerek, cephane sandıklarını yerleştirerek, siper periskopları veya keskin nişancı kalkanlarını yerleştirerek ve daha fazlasını yaparak dinamik bir savaş alanına dahil olun. 

Bu hafta eklenen yedi oyun:

  • Isonzo (Steam ve Epic Games Store’da Yeni Sürüm)
  • Little Orpheus (Steam ve Epic Games Store’da Yeni Sürüm)
  • Q.U.B.E. 10th Anniversary (Steam’de Yeni Sürüm)
  • Metal: Hellsinger (15 Eylül’de Steam’da Yeni Sürüm)
  • Animal Shelter (Steam)
  • Spirit of the North (Epic Games Store)
  • Startup Company (GeForce NOW'a geri dönüyor, Steam)

Üyeler ayrıca bu hafta GeForce NOW'da bulunan Jurassic World Evolution 2: Late Cretaceous Pack DLC ile etkileyici yeni tarih öncesi türleri keşfedebiliyor.  Büyüleyici Geç Kretase döneminden ilham alan bu paket, 65 milyon yıl önce yaşamış ve şimdiye kadar keşfedilmiş olan gökyüzünün sinsi avcılarından en büyük dinozorlara kadar karada, denizde ve havada yaşamış dört büyüleyici türü içeriyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2022 00:10
Hız bir internet ile denedim paket alıp ama yok kardeşim yeterli gelmedi bana .Birşeyler eksik görüntülerde.Pc ye geçip Rtx kart aldım playstation 5 i satıp ve kafam rahat görüntü süper.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2022 11:51
3 aylık nvidia geforce now aldım. Açık olmak gerekirse çok fazla oynanan oyun eksikleri var. Bunları acil olarak düzeltmesi gerek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce Now sistemine bu hafta 7 oyun daha eklendi
İlginizi Çekebilir