Geforce Now veri tabanı sızıntısındaki oyunlar bir bir duyuruluyor

Murathan Özlü
Murathan Özlü 12.04.2022 - 17:48
Geçtiğimiz yıl sonunda yaşanan Geforce Now veri tabanı sızıntısında adı geçen oyunlar veya yeniden yapımlardan bazıları çoktan duyuruldu.

Geforce Now veri tabanı sızıntısında gözüken oyunlar, yeniden yapımlar veya sürpriz yumurtalar bir bir duyuruluyor. Geçtiğimiz Eylül ayında God of War PC versiyonunun Geforce Now veri tabanında tespit edilmesinin ardından söylentiler alıp başını gitmişti.  Ve Sony bir süre sonra God of War'un PC'ye geleceğini gerçekten duyurmuştu.

Geforce Now veri tabanı sızıntısında gözüken oyunlar duyurulmaya başlandı

Bahsi geçen "sızıntı" da God of War haricinde Halo 5, Kingdom Hearts IV, Chrono Cross'un yeniden yapımı, Crysis 4, Street Fighter 6  gibi önemli oyun isimleri vardı. Square Enix'e ait Chrono Cross The Radical Dreamers Edition adıyla yeniden yapılırken, Crysis 4, Street Fighter 6 ve Kingdom Hearts 4 geçtiğimiz dönemde duyuruldular.

Geforce Now veri tabanı sızıntısı
Sızıntıda adı geçen oyunlardan Halo 5 henüz duyurulmadı. Hatta 343 Industries söylentiyi anında yalanlamıştı. Ubisoft ise sızıntıyı yayınlayanlara resmi ihtar yollamıştı. Listede Ubisotf ile ilişkili olarak yer alan "Project Meteor" kod adlı yapımın, geçtiğimiz ay piyasaya çıkan Assasins Creed Valhalla eklenti paketi Dawn of Ragnarok olabileceği ifade ediliyor.  Ghost Recon serisinin yapım aşamasındaki oyununun ise resmi kod adı Project OVER. Bu kod adı da yine bahsi geçen sızıntıda bulunmuştu.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2023 13:21
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2022 20:10
şu elden ringden haber var mı geforcea gelse de en yüksekte oynasak.
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2022 20:41
haha, şu youtube vs yabancı yorumları ezberleyip buraya yapıştıranlar da , bir garip duruyorsunuz arkadaşlar.
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2022 13:31
Nope not gonna happen anytime soon
Kalan Karakter : 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.04.2022 03:37
yok gelmez diyorlardı ne oldu
Kalan Karakter : 300 Gönder
Geforce Now veri tabanı sızıntısındaki oyunlar bir bir duyuruluyor

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×