Geliştiriciler, Ghost of Tsushima'da beklenenden daha fazla özgürlük sunacak

Furkan Güler 2.11.2017 - 16:16
Sucker Punch bu sefer kendinden emin.

Son olarak inFamous: Second Son ile PlayStation 4'e güzel bir oyun armağan eden Sucker Punch, yeni oyunlarını geride bıraktığımız gün düzenlenen Paris Games Week sırasında göstermişti. Feodal Japonya'da Moğol işgaline karşı hayatta kalmaya çalışan bir samurayı kontrol ettiğimiz oyun, açık dünya öğelerine sahip bir gizlilik oyunu olarak karşımıza çıkacak. inFamous: Second Son ile birlikte açık dünyada var olan görevleri daha da geniş çaplı yapan geliştiriciler, Ghost of Tsushima'da oyunculara daha fazla özgürlük vereceklerini belirtti.

Ghost of Tsushima, oyuncuya sınırsız özgürlük sunacak

Şahsen inFamous: Second Son'ın açık dünya öğelerini ve detayını pek fazla yeterli bulamamıştım. Açık dünya öğeleri genelde ana karakterimizin özel güçlerini kullanması için tasarlanmıştı. Umarız Ghost of Tsushima'da gizlilik öğelerini destekleyici açık dünya elementleri ile karşılaşabiliriz.

Aksiyon anlamında oldukça başarılı olacağı söylenen oyunda, gerçek bir samuray gibi hissedeceğimiz söyleniyor. Tarihi olaylara dayanan ana senaryosunda geliştiricilerin bizlere neler göstereceğini daha şimdiden merak ediyorum. Açık dünya haritasının büyüklüğü de aynı şekilde oyuncular arasında merak konusu olmuş durumda.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 21:01
PS4 aldıracak oyunlardan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2017 17:27
hele siz onu bunu geçin türkçe olacakmı onu söyleyin türkçe olacaksa anında ön sipariş
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 17:06
Olmaz öpen Word oyunlar masraflı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 10:32
güzel diyorsunuz ana fikiri anladık ama bu başlığın altına gitmemiş, sp firmasının yeni nesillere çıkmış diğer oyunlarıda açık dünya hepsininde ortalama hikayeleri var.Açık dünya oldu diye hikaye olmayacak diye birşey yok.
Bu eleştiriler lineer oyunların açık dünya ya evrilmesi konusunda haklıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 06:41
Bengal veriyorum ama bu şirketin tarzı bu oyunları hep açık dünya yapıyorlar yani tecrübeli bir şirket ama bu ara her oyun açık dünya biraz sıkmaya başladı yani artık çizgisel oyunlarıda özledik ;)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 01:46
Ya niye her oyun açık dünya??!! Sıkılmadı mı millet? Bu ne ya, nereye dönsem far cry 3 tarzında, aynı şeyleri yapıp durduğum boş açık dünya görüyorum. Sektörün gidişatına bakacak olursak bu durum dûzelmeyecek aksine lootbox, microtransaction, dlc vb. şeylerde eklenenip daha da beter olacak. Üzücü...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Geliştiriciler, Ghost of Tsushima'da beklenenden daha fazla özgürlük sunacak
İlginizi Çekebilir