Genç müzisyen Onur Can Özcan'ın hayatını kaybettiği açıklandı

Ersin Kılıç 4.06.2018 - 14:54
Yetenekli müzisyen hayatını kaybetti..

Dün akşam saatlerine doğru üzücü bir haber gelmiş ve genç müzisyen Onur Can Özcan'ın kaybolduğu açıklanmıştı. Şile'de fiber bir tekne ile denize açılan 5 kişinin arasında Onur Can Özcan'ın da yer aldığı belirtilmişti. Teknenin alabora olması sonucu 4 kişi yüzerek karaya çıkmış fakat Onur Can Özcan'ın bedenine ulaşılamamıştı. Kötü haber ise geçtiğimiz dakikalarda geldi ve Onur Can Özcan'ın cansız bedeni bulundu.

Müzisyen Onur Can Özcan hayatını kaybetti

300 metre açıklıkta teknenin alabora olmasından sonra arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. karaya yüzen 4 kişiden biri olan Recep Gülyıldırım, hastaneye kaldırılmış fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Onur Can Özcan'ın cansız bedeninin bulunmasından sonra ölü sayısı da maalesef 2'ye çıkmış oldu.

Farklı tarzı ve kendi yazıp, bestelediği şarkılarla da dönem dönem gündeme gelen Onur Can Özcan, son olarak 1 ay önce Youtube hesabında Hırka isimli şarkı ile karşımıza çıkmıştı. Videoları milyonlarca izlenen ve Youtube'da 234.000 abonesi bulunan genç müzisyen ayrıca Ferhat Göçer'e son albümünde yalnızlığın Eseri" adlı şarkısını da vermişti. kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve takipçilerine baş sağlığı diliyoruz..

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2018 00:22
O my god :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genç müzisyen Onur Can Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı
İlginizi Çekebilir