Genç oyuncu Cameron Boyce hayatını kaybetti

Furkan Güler 8.07.2019 - 11:17
Hayranlar üzgün.

Disney Channel'ın gelecek vadeden genç yıldızlarından bir tanesi olarak gösterilen Cameron Boyce, geride bıraktığımız gün hayatını kaybetti. 28 Mayıs 1999 doğumlu olan genç oyuncu, dünya genelinde oldukça büyük bir genç hayran kitlesine sahipti.  Küçük yaştan bu yana TV'lerde gözüken oyuncunun kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Genç oyuncu Cameron Boyce hayatını kaybetti

Son olarak Gamers Guide Pretty Much Everything filminde rol yalan oyuncu, daha öncesinde Adam Sandler ve Salma Hayek'in bir arada olduğu Grown Ups filminde rol almıştı.

Genç oyuncu Cameron Boyce kimdir?

Cameron Boyce'nin en iyi bilinen rolü Dısney Channeldeki "Jessie" (Luke Ross karakterini canlandırıyor.) Cameron boyce 2011 de Shake It Up dizisinde konuk oyuncu olarak da dans etmiştir. Ayrıca 2008 de çekilen 'Aynalar' adlı korku filminde Michael Carson adındaki evin en küçük çocuğunu canlandırmıştır. En son ''Gamers Guide Pretty Much Everything'' filminde oynadı.

Farklı olarak da, Panic! At The Disco adlı rock müzik grubunun, 'That Green Gentleman' adlı müzik klibinde kısa bir rol almıştır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2019 16:43
Bu kadar genç bir insanın kalp krizi geçirmesi korkutucu
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2019 18:33
Var olan rahatsızlığı epilepsi yüzünden ölüyor bu genç arkadaş Uykusunda nöbet geçiriyor kalp krizi değil uykusunda vefat ediyor umarım site biraz yabancı kaynaklardan araştırır da öyle haberi yayınlarlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genç oyuncu Cameron Boyce hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir